Jump to content

Lazo

Members
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Всичко

Персонална информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Lazo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, колеги. Проблемът се оказа датчик колянов вал, както и предположихте. Благодаря за информацията. Поздрави!
  2. Утре влиза, ще споделя, като стане ясно.
  3. Здравейте, колеги. Днес на една бензиностанция колата не пожела да запали топла. Въртеше, но не запали. Още един път ми направи същата мизерия на летището и отново топла, но тогава откачих акумулатора, закачих го отново и запали. Но днес не запали докато не истина напълно или около 50 минути. Няколко човека ме насочиха към температурния датчик. Според вас тоя датчик ли прави мазалото? Къде точно се намира и има ли нещо по-специфично при смяната? Газ има, сутрин пали перфектно. 2.4 99г Благодаря предварително.
  4. Отворихме я и запали. Въпроса е че пищи 10 минути и светят аварийните, но поне мога да я прибера и да ми оправят ключа. Мерси за информацията.
  5. Централното не работи. Върти ключалката, но не отключва.
  6. Здравейте, има ли шанс да запаля а6 c5 без преди това да съм я отключил с дистанционното? Колата е с фабрична аларма. Дистанционното отказва да я отключи с копечто, а централното не работи по някаква причина.
  7. Да, всичко останало без праговете от allroad. Колата е 98 набор.
  8. Търся средно гърне от a6 c5 - 2.4, 2.8. Също така стъклото на - лявото(шофьорско) огледало със син отенък. При добра цена праговете(лайсните) от вратите на allroad. За гърнето Пловдив или София, за другите може и еконт. 0899903713, може и на вибер или на лични.
  9. Колата е нов внос от Белгия. Карана е известно време в гр.Пловдив, на 260 000км, 99г. края, черен металик, 170 кончета. С всички екстри за модела, без навигация - черна кожа, телефон, климатроник, мулти волан, люк, ел.стъкла/огледала, CD. Колата е с газов инжекцион, джанти 17" OZ "обърнати", ремус ангелски очи и доста други неща. Закупена е в този вид в който е сега. Намира се в гр.Пловдив телефон: 0898822522 Цената е 8 450лв Ето малко снимчици. http://hellflame.snimka.bg/other/bmw-523-e39.600760.23917363
  10. Благодаря за съветите, май ще има разправия в кат тия дни.
  11. Незнам дали това е най-правилният раздел, но тава въпрос за преден регистрационен номер, откраднаха ми предната табелка преди няколко седмици и въпроса ми е дали някой знае в Пловдив къде се правят (освен КАТ). Не ми се ходи до кат понеже ми казаха, че трябва да мине технически преглед и 70лв. А не ми се ще защото колата не е карана от много време и не са и платени някои данаци.Виждал съм че някои си пишат имената и си ги слагат на предното стъкло. Ако някой може да помогне ще съм благодарен.
×
×
  • Create New...