Jump to content

alexander82

Members
  • Мнения

    282
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно alexander82

  • Рожден ден 20.10.1982

Друго

  • Kaра
    BMW E61

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

2824 профилни разглеждания

alexander82's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Коко, здрасти!

    Интересува ме дали можеш да ми съдействаш относно AUDI 80 1.8s май е 90кс. Колата не е моя, но един приятел ми я метна в двора след 11 години престой в гараж от тези незаконните.

    номер на двигател JN184523

    рама WAUZZZ89ZHA378895

    Необходима ми е бензинова помпа, защото тази явно е запекла от дългото стоене.

     

    Поздрави!

    Александър

  2. http://www.kosachki.com/моторна+коса+храсторез+trimmac+mcculloch--browse-703-201110.htm Аз си купих тази преди няколко години и не ми е създавала проблеми. Като цяло е слабичка, но аз я използвам за втора косачка. За основна използвам бензинова класическа косачка. Електрически имам тример и косачка, но са много са слаби и няма кеф от косенето. Колегата е прав, че с хубавия инструмент човек може да изпита удоволствие. Гледам, че в метро предлагат тримери много в едно, които имат и верижен трион за клони, което според мен е +. На моето тримерче не може да се добави тример, защото не е с твърда връзка, а с жило. Относно класическите косачки препоръчвам да са със съединител или ремък за задвижването на ножа. Моята е Еинхел и предава директно към ножа, което веднъж ми коства повече от 2 месеца сервиз във Варна поради изкривен вал поради интервенция с камък. Относно китайчетата преди годиниси купих веричен трион втора употерба от колега(50лв). При тях качеството е много ниско, но са копие на Хускварна и след подмяна със оригинални чсти от Хускварна - съединител, лагер, шина и верига не ми прави проблеми, но не бих си купил отново китайче. Моторчето (50cc)понякога заглъхва и губи power. Поздрави!
  3. Ако някоя от тези версии ти вършат работа ще ти ги изпратя. Doc1.docx
  4. Продавам алуминиев багажник за ски (греди) за АУДИ А4 1996г седан и кора под двигател. Багажник 100лв Кора под двигателя 30лв 0888150865
  5. Според мен трябва да си смениш четките на генератора.
  6. Няма чип Цитиране на предходно мнение!
  7. При мен линка се отваря. Това е лика на е-магазина цената на изпарителя е 130 лв. За тръбата съм чувал, че е задължително да е 8 мм, но на мен са ми монтирали 6 мм. До момента съм карал с изпарител 110кв и 140кв и разлика не съм усетил. Конкретният автомобил се придвижва на газ от 7 години.
  8. Здравейте, колеги, През седмицата ми се налага да си избера изпарител за ГИ. Приемам всякакви съвети и критики относно този: http://www.gasmagazin.com/%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%B2-%D0%B8%D0%BD%D0%B6%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD-lpg/%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D0%B7%D0%B0-%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%B2-%D0%B8%D0%BD%D0%B6%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD-lovato.html В сайта има и други модели, но съм се спрял на този. Досега съм имал два изпарителя Аутогаз Италия, но и двата се преецакаха. Започват да смесват газта с антифриза и мисля трети да не си купувам от тази марка. Просто покрай майстори разбирачи си бях купил два изпарителя 110 и 140 кв, но сега понеже нямам трети мисля да сменя марката. Изискванията ми са да е с вграден газов клапан и да може да се постави температурен сензор, на този от линка не ми е ясно къде се слага. Тръбата ми е на 6мм. Колата е 1.8т АЕБ Поздрави!
  9. Аз лично бих избрал това: https://www.technomarket.bg/products/09116440/delonghi-ec-152 Класика си е и прави доста добро кафе. Саеко е супер марка, но на Филипс не съм им фен през последните години.
  10. На снимки изглежда добре. Единственото нещо, което липсва са ел. стъкла отзад и стоповете, но те лесно могат да се възстановят в OEM вид, ако те дразнят. Недей да очакваш, че колата е в топ състояние, все пак тя е на 16 години и няма как да е в състоянието, когато е била на две годинки. Аз бих я видял, а цена от 3-3,5 ми се струва разумна. И сега извън темата: Влиза един в аптеката и пита: - Имате ли капут с дъх на ракия? - Обикновено имаме, но днес не дойде на работа.
  11. Понеже попаднах на тази тема реших и аз да се включа. Имал съм три кафе машини през живота си. И трите работят. Първата беше класическата на Делонги прави страхотно кафе с много дебел каймак. Тази машинка силно препоръчвам в ценови диапазон до 200 лв. Втората беше Ровента. Тя превъзхождаше Делонгито с това, че дължината на кафето се регулираше автоматично след първоначална настройка. Не беше автоматична пак си беше с ръчка, но дължината на кафето можеше да се задава предварително. Много и се кефех. Последната кафе машина я препоръчвам многo, a именно Saeco Talea Ring Plus. Всяка сутрин ми прави кафе. Машинката има всякакви глезотии: 1. Първата и най-основна - прави фантастично кафе и е пълен автомат. 2. Поставката за чашата се регулира в посока нагоре/надолу и за разлика от Делонгито може да се „пуска“ кафе и в по-висока чаша. 3. Работи с кафе на зърна и със смляно.Каймака може да се регулира. Единственият ми ангажимент е да и сипя вода, кафе и да и изхвърля боклука (процедурата се прави на всеки 12 кафета). 4. Готина екстра. Има функция подобна на будилника на телефона, но не ви буди, а в определения ден от седмицата от понеделник до неделя в конкретен час се включва и ви очаква заряла. От вас се иска само да натиснете копчето и кафето е готово. През работната седмица е удобно. Ако не я използваш се изключва след определено време. 5. Филтри за водата. 6. Програма за самопочистване. Има и функции, които не използвам. Поставка за подгряване и сушене на чаши. Програма за твърдост на водата(просто нямам идея колко твърда е водата в София – според мен не е.
  12. Цитиране на предходен пост! Има един колега The Machine силно ти го препоръчвам. Първо ще установи какво и е на бензиновата сисема и след това ще ти настрои газта.
  13. Купувам шофьорко рамо за чистачка за а4 1996г. Някой "мил" и "добър" човечец е изкъртил старата ми чистачка заедно с рамото и си я е взел. Приемам предложения от София на лични. Поздрави!
  14. Разликата е, че не се занимаваш с платното. За да напълниш платното до 135 инча ти трябва разстояние от проектора до платното можеби 5 метра. Най-добре да ти демонстрират в магазина. И само за протокола в продавалник се продават доста проектори и то на ниска цена.
×
×
  • Create New...