Jump to content

Iltcho

Members
  • Мнения

    712
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Iltcho

  • Рожден ден 7.05.1981

Друго

  • Kaра
    Audi-та и АЛФИ

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    325759997

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Враца

Последни посетители

3240 профилни разглеждания

Iltcho's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, прави ми впечатление, че не прави "локвичка" след като съм го карал на климатик. Вътре в купето е сухо за мое огромно очудване. Нямам течове нито отляво нито отдясно при пасажера. Въпросът ми е - къде се намира шашавата тръба на климатика за да отворя и да я отпуша? Мерси предварително.
  2. Iltcho

    5w30 или 5w40 на 3.0 tdi CDYA

    Здравей, Моята е същата - CDYA без промени по нея - Вихровите работят, ДПФ-а е на място, катализаторите - също, ЕГР-а работи за момента. За година и 5 месеца съм минал 37 000 километра. Преди 2 седмици направих четвърта смяна на маслото откакто колата е при мен. Сипвам само 5w30 507.00 на Мотул. Карам по 12 000 километра от смяна до смяна. До момента не съм имал проблем с тракащи повдигачи, загуба на масло, светкащ чек и миришещо масло на нафта (да чукна на дърво). По показания в момента е на 234 520 километра.
  3. Все още не съм намерил стоп. Ако някой може някой да пусне линк за закупуване от Германия (четох, че доста хора го поръчват от там за към 80 лв) ще съм много благодарен.
  4. Цена за третия стоп от ALLROAD 3.0 TDI 2007-A - този на багажника? Благодаря предварително.
  5. Здравейте, търся да закупя нов или употребяван, работещ или неработещ трети стоп от А6 4F авант. Не държа уплътнението да е здраво. Само като корпус и стъкло да е ок. Предлагайте тук, на лично съобщение или на 0899552293. Благодаря!
  6. Iltcho

    Тресене

    Стефан не се занимава със смяната на маслата, но ще те изпрати при човек, който ще ти свърши работа! Обади му се и се разберете. Вярвай ми - ще останеш доволен! И от цени, и от гостоприемство и от отношение и търпение! Аз лично друг сервиз не бих ползвал!
  7. Намерих човека! Хиляди благодарности на Оги за контакта. Живи и здрави - събота след манипулацията (надявам се успешна) ще споделя! Благодаря на всички отзовали се!
  8. Това с преебаването ще е последния вариант, когато ще разрежа като консерва тъпия капак. Най-близкия ключар ми е на 100 км. Съгласен съм да платя колкото струва. А ти контакт да ми оставиш на тоя ключар, или нещо подобно? Гледахме. Не може да се стигне без подходящ инструмент, който нямаме.
  9. Здравейте, отчаянието е голямо. През главата ми вече минават мисли за рязане на самия капак и замяната му с друг и какво ли не! По същество: - При сваляне на муцуната на колата за смяна на ремъци и ролки явно съм откачил пластмасата и жилото с топчето е изпаднало. С две думи - капака отваряне няма. Мъчим се от седмица с какви ли не куки, телове, железа, шпилки, и прочее. Не остана неизгледан клип в ютуб. Молбата ми е : Ако някой от вас го е правил, или е бил закъсал по същия път - посочете ми човека, който може да ми помогне. Естествено е срещу заплащане. Предварително благодаря на всеки, който даже ще прочете темата.
  10. Здрасти Спасе, имаш ли оградената конзола от снимката с 2-те букси за двата датчика? Трябват ми с 10тина см кабел? Колата е 3.0 ТДИ 239 коня 2010 лето?
  11. Здравейте, търся оградената в червено от прикачената снимка конзолка с буксите за 2-та датчика, които се намират до демпфера на коляновия вал. Трябват ми с 10тина см. кабел.
  12. Добро утро. Точно до демпферната шайба на коляновия вал има една малка метална конзола с 2 букси за 2 датчика. Трябва ми тази конзола и буксите с парчета кабел около 10 см. Имате ли я налична и каква е цената? Прилагам снимка на търсения детайл. Благодаря предварително.
  13. Аз масло намерих! Едно огромно БЛАГОДАРЯ на колегата pe6koo за връзката с човека! Пиша пост, щот не ми дава да си едитна мнението.
×
×
  • Create New...