Jump to content

kiril_coneff

Members
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно kiril_coneff

  • Рожден ден 24.05.1985

Друго

  • Kaра
    няма личен автомобил

Контакти

  • AIM
    kiril_net
  • MSN
    kiril_net@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    267

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София
  • Интереси
    Audi i Sony Ericsson

kiril_coneff's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. kiril_coneff

    Ауди Купе 2.3 20v

    Пичове, за 7A не знам. него не съм го виждал на живо, а само в autodata, но може ли някой да ми намери нещо за 7X. свален е от S2-ка, произведена някъде м/у 92-ра 94-та г. двигателят е пълна механична БЕЗ КОМП. едни ми твърдят че е бил 186кс. а други че е 211кс. двигателя е рядка плетка и го няма в серийните каталози. няма турбо, 20 клапана, два разпределителни вала (на ангренажа излиза едно колело, двата вала са свързани в главата с верига) естествено 5-ак 2,3
  2. Хора, аз не разбирам много( да не кажа хич) но ми стана интересно като прочетох че слагат испарител и на инжекциона. поне до колкото знам при газовия инжекцион не би трябвало да има испарител, а да се използва това че газта се впръсква под по високо налягане и да преминава от течно в газообразно състояние поради рязкия спад на налягането около нея в момента на впръскване. Така обира и температурата на въздуха около нея и го кара да се свие( само не знам как се справят със замръзването на дюзите). но явно сам бил в голямя грешка, защото пак повтарям че не разбирам много.
  3. много добра количка, колко струва сега една такава в България. М исля че съм виждал 2 такива в София.
  4. е, аз пък се сещам за рекламата, дето капеха едни капки в някаква вода, а около тях се образуваше една много красива гледка, но стига сме писали само за реклами на AUDI аз лично се сещам и за една страхотна рекламка на едни зимни гуми(които няма да споменавам) със 4 червени автомобила(които също няма да споменавам), танцуващи(в добрия смисъл на думата) по снега.
  5. не знам защо при теб го водят 1,8 но този двигател е 1,6 и в autodata2004 за него пише: Model A3(97-03) Engine 1,6 Output 74(100)5600 Tuned for R-Cat Year 1999-03 А щом толкова хора събираме инфо от различни места и сме на едно мнение значи е така. има още такива двигатели и: APG;APP;APR;APS;APT;APU;APX;APY;APZ може да има и други такива но само тези ми ги исписва на мен започващи с AP може да не се е отпечатила щампата добре и да е или APR или APP, но APR е 2,8 и го слагат на А4 и А6. остава APP - него го слагат на А3 и на ТТ и е 1,8 , но е с турбо и е 180к.с.
  6. kiril_coneff

    Линкове за AUDI

    http://store3.data.bg/acbg/filmi/ - тука има много готини клипчета и реклами на AUDI (за феновете). А тука има програма, която мисля че ще ти свърши много добра работа - http://torrents.data.bg/details.php?id=17250&hit=1 http://torrents.data.bg/details.php?id=17170&hit=1 http://torrents.data.bg/details.php?id=8507&hit=1 дано сам ти от помощ
  7. Един от малкото безделници, студенти втори курс в ТУ-София, машиностроене и уредостроене, ма нищо не разбирам. колекционер сам на изпити
  8. извинявам се, че пиша две съобщения едно след друго,но след като написах горното видях, че новия форум ще бъде платен. Това означава ли, че ще се събират някакви такси, по колко, кога, каде и на кой ще се плаща за членство в клуба?
  9. Хора, новия форум е страхотен. Видях че ника ми важи и там, без да се налага повторно да се регистрирам. А нали като го пуснете в действие ще ми го отваря на мястото на стария, без да се налага да го търся на друг адрес и други такива?
  10. Каде точно се намира този сервиз? Аз съм от Враждебна, но тук въпреки че е малък квартал има поне десетина сервиза и дори аз не ги знам.
  11. какво става, намери ли каде е проблема? пиши като разбереш каде е. дано е нещо малко.
  12. още може да е водната помпа или да са ти стари маркучите, хлабава(на по хлабав маркуч) скоба и др. НЕ СЛАГАЙ НИщО ЗА ЗАПЕЧАТВАНЕ В ВОДАТА, АКО ИМА РЪЖДА В БЛОКА щЕ ЗАПЕчЕ НЕ САМО ТАМ КЪДЕТО ТРЕБЕ, ПО СКОРО СЛОЖИ НЕщО ЗА ПРОчИСТВАНЕ, МА ВНИМАВАЙ КВО Е ДА НЕ РАЗЯДЕ МАРКУчИТЕ И Т.Н.Т. щото на някой места в кожуха се събират много боклуци и ръжда и пречат на доброто охлаждане и циркулацията на водата, което също дига температурата и налягането
  13. Да конденза е нещо нормално. на баща ми преди ремонта работеше на три цилиндара, да не кажа и два чат пат. но ако теча е малък почти не влияе, почне ли да прекъсва да го имаш в предвид. ако си с карборатор(че не разбрах) част от водата минава през всмукателните колектори и ходи до карбуратора(от страни под една капачка от гадна сплав, нагрява една би-метална пластина за автоматичния смукач)там старчат две тръбички на които са наденати маркучите (около фи 12 мисля) те често гният и протичат. може още да е спукан радиатора, ако е малка дупката и протича като загрее трудно се открива щото водата бързо се изпарява.радиатора може да се запои или залепи с течен метал (мисля, че беше poxipol,бате с тва го лепи и издържа доста).
  14. Ако преправяш тунела на разпределителния ще ти трябват и пулове, ма не се изхвърляй да ги купуваш веднага, първо виш колко дебели ти требат и май ставаха и от лада самара ма не сам сигурен. използвай момента да си смениш клапаните(особено, ако имаш газова) и да знаеш че всмукателните и изпускателните са с различен диаметър. И ДА ЗНАЕШ, ЧЕ АЗ НЕ РАЗБИРАМ МНОГО ТЪЙ, ЧЕ ВСЕ ПАК ПИТАЙ НЕКОЙ МАЙСТОР. ТАТЕ ПРЕГРЕВА НАЩА 80-КА МА ТЯ Е СТАРА 81Г. 1.8 ТА ОТ ТАМ ЗНАМ НЕКОЙ РАБОТИ, МА ДАНО НЕ ТИ ВЛЕЗАТ В УПОТРЕБА
  15. Приятел гарнитурата може и да не е изпуснала но ако ти е прегрявала може да си искривил главата, това значи че сега вече водата може да си минава покрай нея в цилиндрите и да ти излита през ауспуха. измери си компресията на цилиндрите (ако има такива дето изпускат като махнеш главата от горе буталата им ще изглеждат като нови) тва значи че главата ти е за пилене или гарнитурата ти изпуска някаде там, за всеки случай я почисти добре от старата гарнитура и сложи в/у нея мокро равно дебело стакло да видиш каде опира, каде не и колко да се пили, ако е за пилене да знаеш че ти е избегал и тунела на разпределителния. ВИЖ И ДАЛИ ТИ ОТВАРЯ ГОЛЯМИЯ КРЪГ ВСЕ ПАК СЕ НАДЯВАМ ДА САМ В ГОЛЯМА ГРЕШКА да знаеш, че ако водата е минавала дулго време от там може и да си е направила каналче и в/у блока огледай внимателно. :!: :!: :!:
×
×
  • Create New...