Jump to content

nufrii

Members
  • Мнения

    196
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно nufrii

  • Рожден ден 6.08.1956

Последни посетители

1776 профилни разглеждания

nufrii's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. http://stealth-radar.eu/ някой има ли впечатление от тези ?
  2. Точно така. От както я имам съм пребоядисвал цялата кола два пъти и сега пак е за цялостно....
  3. Луди ли сте бре, моето Ауди А6 98 г АФБ мотор го купих преди 5 години леко ударено от Германия и на таблото пишете 198 000 ( според мен реални ), сега е на 450 000 и наскоро му сменях въпросните кобилици, валовете си бяха наред, а според монтьора ще изкарат още доста .
  4. http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=37540&hl=nufrii&st=0 при мен се оправи от самосебе си...., предполагам проблема ми е бил от термостата
  5. И при мен го има на 2,5ТДИ, питал съм доста по сервизите и всички вдигат рамене ... Я пробвай както тиктака да светнеш плафона, при мен тогава спира .
  6. nufrii

    Топъл старт

    При мен се оправи след като смених акумулатора ! И аз ходих цяло лято по мъките т.е. при разни софтуерни разбирачи които нищо не направиха, накрая установиха че ГНП-то е много зле и е за ремонт , добре че четох малко по западните форуми, закачих един външен акумулатор както колата си беше загряла, угасих двигателя и запалих от раз
  7. nufrii

    Помощ !!!

    Един познат имаше същия проблем, колата му стоя две седмици на паркинга, идваха разни разбирачи за диагностика но никой не успя да я подкара, накрая на автовоз и в Порше. Проблема беше в някакъв модул или по-скоро реле, доставка от Германия 7 дена + 650 лв и колата тръгна .
  8. При мен го имаше тоя проблем миналото лято и един разбирач ми каза че колата има нагар по смукателните колектори, изчистиха ги и се оправи. Това лято пак започна да прави магарии, дали е от същото незнам, но проблема не винаги го има, понякога си пали без проблем загряла и в най-големите жеги, понякога неще. При сегашните температури се инати само когато я карам по магистрала и спра на бензиностанция, предполагам и моята помпа е тръгнала . Мотора е АФБ 2,5тди Колите станаха по 8-10 хиляди, а ремонта на помпа струва над хиляда, е това не мога да проумея !!!
  9. При мен имаше същия проблем т.е. като загрее неще да пали, изчистиха някакъв нагар май от колекторите беше и се оправи.
  10. Според мен колата е купувана от Англия и е сменяна дирекция, от снимките се вижда че двете странични огледала са с еднакъв размер
  11. nufrii

    Проблем с ел. стъкло

    При мен нещата се оправиха след като напръсках кичето (улея)по което върви стъклото със силикон .
  12. Черния авант има конденз у левия фар, не го взимай
  13. nufrii

    A6 няма мощност

    Същия съм само че тогава ми се беше задръстил радиатора на охладителната система . Не знам за Порше, но в БОШ сервизите гаранцията е точно до вратата !!!
  14. nufrii

    A6 няма мощност

    Именно, имам 3 чисто нови дебитомера от които нищо не става , историята е същата както е описал колегата в първия пост, сменям го, карам 200-300 км и съм за нов, ......проблемите свършиха чак когато ми докараха един от Германия .
  15. nufrii

    A6 няма мощност

    Има една джаджа казват и дебитомер може и от нея да е ..... на мен само той ми е правил проблеми. Ако се окаже че е от него си купи нов само от Порше или Юнитрейд щото тия които ги продават в БОШ магазините за нищо не стават, имам вече 3 в колекцията !
×
×
  • Create New...