Jump to content

RaSHiTo

Members
  • Мнения

    84
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    х Audi 100

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

RaSHiTo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Още се продават. Допулнителна информация е добре да е на лични
  2. Продавам метални джанти Ауди 5х112 15-ки в комплект с оригинални тасове. цена 140 лева
  3. Продавам 4 броя зимни гуми Continental ContiWinterContact TS 850 195/65 R15 91T с 6мм грайфер. Цена 240 лева.
  4. Здравейте, Днес потърсих темата за единични бройки в раздел гуми и джанти, но нещо не я намирам. До колкото имам спомен дори беше пинната или се бъркам? Преместена ли е или е изтрита? P.S: моля някой мод да оправи заглавието
  5. Поиграй с ключа. Ако не се е откачил някой лост с много благословий ще стане.
  6. Малко да поизтупам тази тема.... Искам да си сложа дървена дограма, но нещо не намирам достатъчно фирми предлагащи. Тези Камбера и син някой ползвал ли ги е?
  7. Аз да вдигна малко темата Интересува ме следното нещо - дали някоя от големите фирми предлагащи решения работят с Подарък PASS Sodexo. Към момента имам нужда единствено от климатик, но доста лоши неща прочетох за сервизната подръжка от големите вериги за бяла и черна техника.
  8. Опитай да зашалиш с откачена ламбда сонда. Ако тотално е заминала може да имаш подобен проблем.
  9. При мен също имаше дърпане и то много сериозно когато мина на летните гуми - 16. Зимата на 15-ки няма никви ядове. Но това което е писано нагоре по темата всичко е от значение. Първо си смених лагерите на макферсона понеже бяха много зле - не само припукваха, но скърцаха и тракаха + цялото задно окачване (карах доста време с изпуснали амота отзад Т и пружините ми заминаха). Следващото лято вече имаше значилтелна разлика в поведението, много по-добре беше. Малко преди тази зима смених предни дискове + всички накрайници и все едно се качих на чисто нов автомобил. Това лято съм на 17-ки и колата е като ютия на пътя. Преди като пътувах по отсечката София - Ботевград по магистралата и винаги имах притеснения, че ще излетя от пътя - там всики знаем за какви бабуни, коловози и пропадания става дума. Сега колата си държи пътя и удоволствието от шофирането е в пъти! П.С. Колото са ти по-големи гумите, токова по-сино се усеща и разликата в налягането. Със 17-ки при разлика от 0,1 колата унася в по-острите завой.
  10. При мен дясното стъкло слиза само в посока надолу. Презапоих всичко по модула, кабелите са ок, релетата и те и просто няма оправия. Понеже понякога захапва просто нямам как да хвана проблема. А за електричар просто ме е страх да си помисля. Ако някой може да и предложи човек, който е работил по такава кола преди и е отсранил проблема кадърно ще се радвам да го посетя. Иначе и акъл няма да откажа... Да караш Ц4-ка си цяла наука
×
×
  • Create New...