Jump to content

Deeper

Members
  • Мнения

    2033
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Deeper

  1. Не знаех, ама то какво ли се учудвам... Баси, гледах за нов автомобил на лизинг тук, в БГ. Ми то никакви условия като хората няма баси.
  2. В какъв смисъл го написа това?
  3. 1.9 е по сполучлив, да! За градски условия не бих препоръчал дизел.
  4. Извинявай, но какво премиум усещане в а3 1.9 TDI ? Премиум возия, премиум визия, премиум коНфорт или премиум парно? Няма нищо премиум в ауди под а5 (изброявайки а4,а3,а2,а1 дори) а4 ще му бъде по комфортна, но каквото и да вземе от тези години лесно може да го откаже от това, да е фен на Ауди. Още повече този "Exclusive"
  5. А не беше ли пак тоя @redalex който раздавал ластици по съборите с някакви диви времена от 0-100?
  6. Това ли е джентълменът, който ревеше и снимаше как другите паркирали по тротоарите, а на края го заснеха него там? Ясна е ралтата. Ся кажете, че това е бил въпрос за пестин леа.
  7. Моите са малки ве, моеш ги олюпаш барабар с вурст-а
  8. Аз кво говори, ти кво разбира Обясни ли ми как не съм разбрал ве 🖕
  9. Това горе с червеното дет си го очертал мяза на "нянки" някоя магистрална тъмнокожа ве. Пак ли се е*аваш с нас и искаш да демонстрираш какви ги мачкаш?
  10. Имаш извод към който се добавя друг кабел (за iPhone, USB, Android) най-вероятно. Използва се като зарядно или да слушаш музика през него (с по-добро качество от това през блутут-а). Направи една снимка да го погледна дали е същият и ще ти изпратя снимки да погледнеш и моите кабелаци. П.П. Нещо такова ли е?
  11. Deeper

    Проблем с DPF-a

    Това с дизела за градски условия никога не е било вариант. Но тук хората все още вярват в икономията на дизеловите мотори. Сега е DPF, а преди бяха зацапани турбини (геометрии). При мен светва чека като не си хареса нафтата ама в Германия се оправя
  12. А един мой си взе Пежо 307 sw на 150км от Варна... на 50км от града пИжо му се окоти турбината ... дори не успя да го прибере.
  13. "Приеодата" ше я питам лично аС, що така прави!
  14. Намери го по експедитивно. Моята отиде тотал
  15. Нали това е работата на посредника? Да даде ясна и коректна представа за състоянието на автомобила. Тук не говорим за нова или втора употреба кола, а работа, за която се заплаща. Ако си викнеш бояджия за стените да ти ги мацне с латекс, а ония ти избичи вар с обяснението "ми тя къщата ти е стара" как ще реагираш?
  16. Като ти се виждат малко, вземи за 40
  17. Защо се заглеждаш в кола, която те съмнява?
  18. Буля, аре стиа шеги ве. Признай най-сетне, че шега си си направил с тази тема 🤣
  19. Deeper

    Подгряване огледала

    При мен например пък е обратното. Натикани са само необходимите екстри, но дори MMI-а ми е най-постният вариант. Сензора за дъжд наистина е удобна екстра, но това са неща, монтирани още през миналият век Нямам елементарно прибиране на огледалата, но пък подгревчето си зацепва супер.
  20. Продавам 4бр оригинални джанти Ronal 7.5Jx17H2 Гумите са всесезонни като 2 от тях са като нови ( но с дот 2009-а) и една за смяна. Цена 300лв за 4-те броя. За контакти тук, на ЛС.
  21. Ти пусни оферта, пък бюджета ще го коментираме на лс. Ако ми предлагаш нещо, дай да видя някакви снимки и информация за колата. Цена примерна също можеш да добавиш
×
×
  • Create New...