Jump to content

ruffar

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi 80

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Pleven

Контакти

  • Skype
    ruciko

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

ruffar's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Има го и аз пострадах, ремонта ми излезе 1100 лева без главата. Турбо, вакуум помпа, шестограма, промивка на двигателя, ново масло.....така че го сменяй
  2. Супер е колега, голямо благодарско!!!
  3. ruffar

    А 4 авант скърцане

    По темата със скърцането бих препоръчал преглед ан тампоните на стабилизиращата щанга, аз карам аудита от 15 години и всички имат този проблем!
  4. десен преден калник, дай някаква снимка, моето ауди е 80 Б4 авант
  5. ruffar

    ауди 80 Б4 1,9 тди

    всичко е до обтегача, смених го, старият беше "Марко", нищо не става от него, новият е "Рювел" и сега колата мърка.
  6. задна броня има ли и ако има дали ще стане за комби. цена?
  7. ruffar

    ауди 80 Б4 1,9 тди

    какъв ремък сложи
  8. Виждам, че имаш рингове на таблото ти ли си ги слагал или така си закупил автомобила, ако имаш идея драсни някои ред от къде си ги взел и как се слагат
  9. ruffar

    ауди 80 Б4 1,9 тди

    и аз пробвах с вода и се оправя, ама нещо не мога да случа на ремъци казаха ми да търся някакъв за първоначално вграждане, които били по-хубави
  10. ruffar

    ауди 80 Б4 1,9 тди

    Ходих при двама майстори и ми казаха, че най-вероятна причина за скърцането е износени втулки на отса. Имаш ли идея дали може да се свали оста и да се смени без да се сваля радиатора.
  11. ruffar

    ауди 80 Б4 1,9 тди

    не го знам какво е сменял уж се познаваме, ама нали знаеш като е чуждо и му е.... майката. чудя се ако е този пружинният механизъм дали звука ще се чува в предната част ан двигателя а иначе такъв механияъм е около 120 до 150 лева и не знам какъв вид е железен или алуминиев вторият трябва да е по-скъп колега тази снимка дето си я качил е на климатика и генератора нали, ама много добре изглеждат тук, как си го постигнал това
  12. ruffar

    ауди 80 Б4 1,9 тди

    да разбрах те аз разгледах интернет магазините и видях че се предлага това и предположих че е в зданата част на остта. Имаш хубави снимки ако може качи още някоя. Моя не знам какъв е обтегача де. Най-вероятно когато взех колата този обтегач е бил заклинил. Сега вече ролката и оста се движат нормално но все пак си скърца.
  13. ruffar

    ауди 80 Б4 1,9 тди

    Не звука идва от към двигателя и по вероятно е да е ролката. А оста я сменях преди около две години, ама той майстор ми я прави така че може и да ме е натоварил. Но е скъпа доста за едно парче желязо. Колата е с климатик, но като го включа не се променя скърцането. МОже би ролката се разби в началото, когато взех колата и я смених. Тогава въпросната ос не се движеше беше заклинила и реално го нямаше обтягането и ролката беше по-натоварена. Карах така известно време докато намеря пари и за оста но може и да съм разбил ролката. Ми сля да сваля пистовия ремък и да зашусна двигателя да видя как ще работи и тогава ще решавам какво да првавя.
  14. ruffar

    ауди 80 Б4 1,9 тди

    когато смених ремъците и ролките първоначално смених и обтяжната ролка на пистовият ремък, тя се захваща за една ос, която минава през блока на двигателя и ми струваше около 220 лева, като ролката е около 40 и 180 лева е оста. благодаря за мненията потъврди се това, което си милсех, ама ремъка щеше да ми излезе по-евтин ще трябва май пак да сменям ролка и дано е само ролката да не е и оста, че тя струва много, това е едно от най-глупавите решения на ауди.
  15. ruffar

    ауди 80 Б4 1,9 тди

    http://vbox7.com/play:b125f795ef нещо не се оправям с качването, надявам се сега да стане
×
×
  • Create New...