Jump to content

Ziki

Members
  • Мнения

    50
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Варна

Ziki's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Така и така сте я метнали ... проверете и лагерите на междинния вал в какво състояние са.
  2. По темата : Става колега... става.Но наистина ако ще е 2.6 по добре погледни и 2.8... разход,поддръжка ... почти идентични Извън темата:
  3. хм... аз си мисля, че е от пружините на диска както каза колегата по-горе ,но човек докато не го свали ... и така ..... не е фатално ..
  4. 1.8 PM извънградско 250 км -- 17литра.Kойто му се смята,да смята Градско 100 км 10 литра (Варна) Говорим за газ и в двата случая . Разбира се , колата може да си понагорява и повече ... но това не зависи от нея ...
  5. Ziki

    Новата А8 2010

    Не остана колеги,то е някъде там
  6. Ziki

    Разход на Гориво

    Цитат: моята е PM ... на газ дълго ми гори 8.5 при средна скорост 130-140 ... градско газ - между 10 и 12 зависи как карам ... на бензин няма начин да не е под 7. честно казано не съм я засичал с пълен резервоар щот от къде пари за пълнене с бензин . според мен ако кабелите са ти наред и щом си сменил свещите би трябвало малко да падне разхода... ================================================================================ ========================== PM : Извънградско съм я свалял на 6.5 ... за бензин говоря. На газ 7.5 У село 10 газ .
  7. Ziki

    Водна помпа за В3

    Рувил е най-големия боклук на пазара на който съм попадал ... (мое мнение) !!! 18 години колата пееше с оригиналната си помпа и дойде време за смяна.... кво и стана Сложих Рувил и след 5 месеца помпата замина ... едни луфтове аксиални ,едни смешки ... Честно да ти кажа в днешно време,незнам какво да те посъветвам... Хепу можеби но пак ...стискаш зъби и това е..
  8. Ziki

    Спортно окачване Б3

    Мерси братле за съвета, попринцип тротоари не катеря .Колкото до смяната не е проблем ,макар и тук снега и въобще зимата да са рядкост. Eibach ... хм
  9. Здр колеги Дайте някакви предложения,какво окачване да му тУрна на яйцето (модел,марка) и струва ли си иЗвобЩе ? Някой който е слагал,карал,виждал,и има някакви впечетления да се изкаже. Аз имам нещо предвид ,но моля заповядайте! И как ви се струва идеята да сменя само пружините ,без амортесьорите!?
  10. Само със Castrol ... в минало ,сегашно и в бъдеще време. В момента 10W40 ..
  11. lucky moly Това се намери,това сложих. Взех една проба с хидрометъра ,която ме задоволи като резултат. Честно казано тук във Варна , рядко температурите падат под -15 ,затова не го мисля Извобще...
  12. Мерси за бързите отговори колеги. Както казах аз не съм слагал до сега такива гуми , но ще видим какво ще стане. Ще си кажа моето мнение по въпроса попринцип. Така лично аз не съм се прибивал до сега от гуми , и съм убеден че 99% от пребитите по пътищата някакси не им пречът гумите а нещо друго... Бих слагал гуми за по 200-300 лева парчето през 6 месеца ако зимах 6к.заплата,защото кадърна гума за под 200 лева няма ... `мое мнение`... , немеца като зима 0к нека си слага, аз не си мисля че е тъп , а си мисля,че незнае какво е да нямаш...и дори и с нови кадърни гуми ... пак са в пъти по слаби шофиори от нас ... както и да е това е друга тема.... Смятам,че една истинска гума нa 1-1,5 godina ще се държи на пътя, не по лошо от чисто новите ми корморанки.... за 250-300 лева 4рте. Накрая май пак ще си взема някоя пластмаса за 70 80 лева бройката и така... Разбира се...новото си е ново...било то и за мъгла.. но мисъла ми е че понякога нещата не изглеждат така.
  13. Здр. колеги. Имам един въпрос, Във Варна ,на доста места се продават гуми за по 30-40 лева бройката...говоря за магазини автосервизи и т.н. Сега аз не съм зимал такива гуми и незнам какво да очаквам от тях ... т.е възможно ли е тази гума за 30 лева да става за нещо?в смисъл дали става да изкара сезона поне... Като я погледна гумата , грайфер доволен ... производител доволен... казват че са балансирани ... ама незнам доста ми е X тази идея.Мои познати взимат такива гуми ... и от всеки чувам добри отзиви ... Става въпрос за гуми от рода на 15 ,16 цола... Споделете мнения.
  14. Ziki

    Любимите ни три уреда ;)

    Искам да благодаря на колегата Pif и най-вече на колегата Ivo_dinkov ,за споделената от тях информация относно монтажа на тези джаджички Темата може да бъде изтрита.
×
×
  • Create New...