Jump to content

schupensam

Members
  • Мнения

    51
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    a4

Персонална информация

  • Пол
    Male

schupensam's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Трудна работа.Аз купих моята с холандска газова която имаше нужда от ремонтен комплект гумички и не успях да ги намеря.Потърси във форума на Пежо, Инженера.Някъде в Орландовци, може да знае нещо.На мене не можа да помогне.Но е добър.Успех
  2. Взимаш торкс 30 (еврейска звезда) и през тези дупки се развиват два болта.Гледай торкса да е по дълъг, с тези "Г"образните е най удобно.
  3. Пу за мен 15-ките. Колега утре ще ти звънна да се разберем.
  4. Колега, имах подобни на твоите проблеми.Нямаше ниски обороти.Сложих добавка за дюзи и се пооправи.Случайно намерих един диагностик в Люлин /Иван 0898429369/ само той успя да влезне в компютъра.И да ми я оправи.Преди това всеки вдигаше рамене и ме отпращаше.При мене се оказа ,че ламбда сондата е дала на късо и не дава сигнал на дебитомера.Ако искаш го пробвай. Успех.
  5. Еднакви са, но при авант имат място за говорители.
  6. Развитие по проблема: Добавка за почистване на дюзите "Golden eagle" и 100 октанов.Газ по околовръстното.И резултата е перфектни обороти на бензин. Извод: Карайте на бензин повече отколкото ви се иска, не само докато обърне на газ.
  7. Гледам ги там са и четирите. Сега сериозно: Ако са дюзи няма ли да имам проблем и в средни и високи обороти?
  8. Здравейте колеги, Намерих доста подобни теми, но при мен както винаги е различно Проблема е следния:Сутрин пали и веднага гасне, след това паля и докато позагрее държа педала на газта с крак въпреки това мени оборотите от 800 до 1600.Когато загрее оборотите на празен ход играят от 500 до 1000.Колата е с газов инжекцион прехвърля на газ на 35 градуса.На газ проблем няма работи си на 900 об.На бензин в средни и високи обороти не прекъсва и си върви нормално.След консултация с темите във форума свалих и почистих дросела смених 4 пиновия температурен датчик, и сипах 100 октанов.Промяна няма.Забелязах,че докато работи двигателя ако извадя буксата на дебитомера не се случва абцолютно нищо.И преди някой да е попитал колата като се закачи на VAG COM не може да се влезне в компютъра /така е още от нова/ Обобщено: Колата няма ниски обороти само на бензин.Ще се радвам ако някой може да даде съвет на какво се дължи това?
  9. 50 лв. втора употреба.Заслужава ли си парите за работа на майстор?
  10. Проблема е в годините.Четох тогава някъде във форума,че в таблото има процесор.Можело да се ремонтира като се нагрее със запалка. Стиска ли ти да се занимаваш?
  11. При мене проблема се реши с табло втора употреба,след четене във форума.Ти си решаваш. Освен горните симптоми и горивото ми показваше ту пълно ту празно.
  12. Колега и аз имах съшия проблем,но след като сложих аларма ,която управлява централното всичко се оправи.
  13. Та въпроса е ясен. Идеята е ако някой знае как се свалят здрави Колата е 1995 ако има значение.
×
×
  • Create New...