Jump to content

elinor

Members
  • Мнения

    280
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно elinor

  • Рожден ден 25.07.1980

Друго

  • Kaра
    audi A3 1.8 125

Контакти

  • AIM
    blllagoy
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Радилово

Последни посетители

2357 профилни разглеждания

elinor's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. elinor

    Q5 - проблеми и решения

    Да само при потегляне първия път , значи е нормално и не е проблем , благодаря .
  2. elinor

    Q5 - проблеми и решения

    Здравейте колеги , от скоро имам Q5 , 2018г. 2.0 бензин внесено е от САЩ , при движение се чува и усеща в педала на газта едно "претракване " точно при 40 км. в час след като мине тази скорост и преди нея няма нищо .Въпроса ми е това някакъв проблем ли е , защото колата си върви много добре и скоростите не се разбира кога се сменят , само по оборотомера.
  3. Продавам огледала за А3 преди фейса , с подгряване и прибиране .Цена на комплекта 150 лв. , може и по отделно , цената на едното 80 лв. Телефон за връзка 0888656492 - Благой или на лични .
  4. Да верно при мен и двете не въртяха .
  5. Искам да попитам за цена ако още стои от с3 - ката тази която е на снимката спойлера който се намира на багажника .
  6. Аз имах подобен проблем , фреон имаше , перките не въртяха и се оказа проблема в един мисля , че беше бушон който се намира в една кутия над акумулатора .
  7. Точно същото е и при мен ,а си спомням в началото когато го взех нямах и клавиатура имаше опциятя чат. Аз съм с клавиатура logitech и съм доволен от нея .
  8. Здравейте колеги , да не отварям нова тема , реших да пиша пак в тази .Имам проблем със скайпа на тв , който се състои в това , че не ми излиза като опция чат , имам само видео разговор и гласов разговор , а аз нямам камера все още и не мога да използвам скайпа по никакъв начин на тв - то .Ако някой е имал подобен проблем и го е решил да пише .Само да спомена , че веднъж вече го деинсталирах и след това пак го дръпнах и инсталирах , но пак си беше същото.
  9. Благодаря още веднъж , аз все още го разучавам .3Д филм още не съм гледал на тв - то само клипчета да го пробвам .По принцип няма да съм много полезен с разните програмки , но ако науча нещо ще пиша .
  10. Искам да благодаря на всички отзовали се , всичко е било до кодировката на субтитрите.Трябва да се смени за да тръгнат .Когато влизам през PS3 media server и във филма има заложени английски субтитри ми дава тях и не мога да ги сменя .Пробвах с новата кодировка на субтитрите Allshare Play и всичко си дойде на място .
  11. компа и тв-то са вързани към рутер , името на филма и субтитрите ги правя с еднакво име , сега ще пробвам да инсталирам тази програма на компа .
×
×
  • Create New...