Jump to content

boiancho

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI B4 AVANT

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

boiancho's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. AUDI В4 1.6 AVANT мотор ADA пълна инжекция на бензин и на газ .Година на производство1995 г. Газта е регистрирана. Всичко е платено без винетка.Колата е в движение има и теглич. Има забележки по боята - лаковото покритие е изгоряло.Има потропване на биалетките. Причината за продаването е че станаха три коли. Поради факта че жената се отказа да кара и детето остави неговата кола и замина за чужбина. И две стоят на паркинга и си искат своите разходи. Тя също е AUDI A4 1.9 TDI QUATTRO AVANT 1996г. мотор AFN. Цена 1300 лв.при сериозен интерес може да се коментира.
  2. Продавам AUDI A4 1.9 TDI QUATTRO AVANT 1996г. мотор AFN с алуминиеви джанти. Запазено в движение - платено всичко без винетка. Колата и сега се кара само наблизо.Есента е сменена цялата предница като носачи и тампони. Задния диференциял е обслужен - сменени лагери и семеринги и регулиран. Причината за продаването е че станаха три коли. Поради факта че жената се отказа да кара и детето остави неговата кола и замина за чужбина. И две стоят на паркинга и си искат своите разходи. Тя също е AUDI но В4 1.6 инжекция има и газ. Цена 2300 лв.при сериозен интерес може да се коментира.
  3. boiancho

    quatro тропане отдоло

    нека сподели колегата за да знаят и други нали за това е този форум
  4. boiancho

    quatro тропане отдоло

    точно така като удари и изчезва при следващото тръгване отново се чува
  5. Здравейте до сега карах AUDI 80 B4 и реших да си взема А4 TDI 1,9 quatro и то го взех заради quatro.Но се появи един проблем при потегляне напред се чува едно силно тропане отдоло да кажем първите метри и изчезва. Същото го има и назад но по-постояно. Ако някои се е сблъскал с подобно явление ще съм благодарен то има и други забележки но с тях може да се кара не гасне плафона в купето при тръгване а при заключване гасне термостата стои отворен и стрелката на уреда не се вдига въобще и други дреболии. Двигателя е AFN
  6. А каква е цената в този случаи
  7. Здравеите става въпрос за дръжката на задния капак на нея има една тънка част която точно отклчва преди 6 месеца я лепих и сега се счупи пак .Колеги със същия проблем да псподелят как са го решили.
  8. boiancho

    AUDI 80 B4

    Като е за всички прозорци тогава вижте как се държи то в моят случаи. Днес успях да го снимам. Тъи съм го купил от автокъща. Дали има объркана инсталация не знам аз не съм пипал за сега. Не мога да къча видео клипа? Как мога да ви го покажа помогнете!
  9. boiancho

    AUDI 80 B4

    Колега това реле 363 не е ли само за лявата врата прозореца
  10. boiancho

    AUDI 80 B4

    Здравеите колеги от известно време се каня да видя кое е релето на прозорците тъи като левият прозорец се отваря надоло с едно кратно натискане на бутона исе затваря със задържане на бутона. Десният деиства само със задържане на бутона. дотук добре намерих въпросното реле с № 363иго извадих изчезна управлението на лявата врата.отворих въпросното реле и вътре имаше няколко студени споики запоихги и говърнах на мястото.Итук е вече интересният момент левият прозорец работи както преди десният също със задържане.Но двигателя не се гаси след като си го запалил въртиш ключа и го вадиш но двигател равоти отворих вратата да сляза да дигна капака за да го огася някакси и тои взе че огасна.Повторих номера затворена врата паля двигател работи въртя ключа продължава да равоти отварям вратата гасне.На отворена врата си гаснее от ключа.Какво има объркване имали някои идея На релето пише: 4AO 959 257 UH2 12V SIEMENS 79FA404 със 10 извода http://www.humanspeakers.com/audi/images/window-switch2.gif
  11. Разкодиране на Philips gama 3 Колеги здравеите , попаднах в задънена улица. Касетофон Philips gama 3 № VWZ6Z3B0122905 ми взима здравето,неуспявам да го отключа с нито една програма. Даите калкулатор за него !!!
  12. boiancho

    VAG COM

    Колеги във връзка със VAG COM ме интересува на AUDI 80 B4 буксата за включване е бяла и черна интересуваме коя клема е +12в. -12в. и останалите две коя кой номер е 7 и 15 номер номерата са номерата на буксата на адаптора
  13. Здравейте някаде във форума четох СТАТИЯ ЗА КОЛЕГА КОИТО Е МЕРИЛ НАПРЕЖЕНИЕТО НА САМИЯТ КЛАПАН НА ИНЖЕКТОРА. ПОМОГНЕТЕ ДА НАМЕРЯ СТАТИЯТА
  14. boiancho

    audi 80 avant

    Колеги интересуваме къде да захвана теглич за ремърке на AUDI 80 B4 AVANT. Ако може снимка.
  15. boiancho

    AUDI B4 "ADA"

    Колеги от скоро карам В4 avant ИНТЕРЕСУВА МЕ ЩО ЗА ДВИГАТЕЛ Е МОДЕЛА "ADA "Технически дани -особености - дачици по двигатея и т.н.
×
×
  • Create New...