Jump to content

gogobogo

Members
  • Мнения

    764
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от gogobogo

  1. Колеги, Някой да знае кой внася и има на склад в София Нексен?
  2. Един линк за 15,00USD при минимум 30,00USD сума на резервация, *Minimum spend of US$30* : https://www.booking.com/s/13_6/6905bc3a Още един за 10% от стойността на резервацията, *Minimum spend of US$30: https://www.booking.com/s/35_6/geo0g693 Условията: Получете US$15 за всеки приятел, когото сте поканили на Booking.com. Ако вашият приятел резервира и осъществи престоя си, също така ще получи US$15
  3. Мисля, че 15-20 градуса не са толкова малък наклон, но това е една друга дълга тема. Май ще е най-лесно да намериш някой колега за сравнение.
  4. Колко е голям наклона? При по-голям наклон мисля, че е нормално, но нека каращите такова чудо да кажат
  5. Това чудо да не е с два термостата, примерно като BMW 3D? На BMW малкия прави подобни магарии.
  6. Или палиш колата и караш малко с него за да вдигне ток и тогава го връзваш на импулсното.
  7. Ако информацията помага, на мен ми го показва периодично и през таблета, независимо дали е през Data или Wifi. Не ползвам Tapatalk.
  8. Мдаа, явно ще се прави нов компромис с размерите. За момента фаворити S5 Mini, S4 Mini и евентуално LG G2 Mini, въпреки dual sim-a. Тия дни ще мина да ги опипам и евентуално да отнеса някой. Благодаря колеги, живи и здрави!
  9. Всички около мен говорят, че 4 и под 4" е трудно, затова съм пуснал и темата Мотиви: - 4 инча - удобен за носене по джобове и достатъчно голям, според мен, за боравене. За останалото има таблети и лаптопи. - "приличен екран" - не очаквам хай, но поне нещо от рода на 480 x 800 p, - "прилична камера" - в момента съм с ББ Bold 3+MP, но снимките са по-добри от голяма част от 8MP камери, Половината колеги в офиса опират до моята камера, ако трябва да се снима примерно нещо, или някой продукт набързо. - батерия, ако ще зареждам сутрин и вечер или да се ограничавам да пазя батерия поне докато се добера до зарядно и ще си нося 5-6 инчовия бордюр + зарядно + кабели навсякъде, не ми кеф. У дома карат на големи Самсунг и HTC, да видиш вечер каква борба за зарядни и контакти. А в офиса: при едно и също говорене, телефон-зарядно, телефон- зарядно .......... и почти всеки колега ме е питал кога си зареждам телефона, че не ме виждат. - кучи марки - разни измислени от АлиБаба, Алиекспрес, Фокал...... и др. знайни и незнайни сайтове с "доказани" производители с уж параметри като на флагмани, ама с друга емблема - нямат шанс.
  10. Благодаря колега. Знам, че е малко трудно като изисквания, но на максималните размери и издържливостта на батерията категорично държа. В крайна сметка търся такъв, удобен за ползване според лично моите виждания и потребности!
  11. Колеги помагайте! Търся компактен смартфон, до 4” (примерно не по-голям от 65 х 120 х 10мм), Андроид, голяма батерия и GPS. Задължително нов. Ще се ползва за телефон, ако се наложи и нет. Не ми дреме с какви параметри е, AnTuTu, година на пускане и т.н. мерипишк......ки истории. Да има някаква прилична камера, WiFi, приличен екран, да мога кача някаква навигация и най-вече държа на голямата батерия. Всичко с нормално ръчкане и зареждане на под 72ч. отпада. Също така, отпадат и всякакви екзотики, и недоказани кучи марки. Да се продава легално в България с гаранция и т.н. Предпочитам Samsung, LG, Sony. Ами това е като цяло. Бюджет макс. 4-500лв. Благодаря на отзовалите се!
  12. Чак усилия, време и пари за тази екстра, ...................... Вие си знаете, ама на Хикса за три години само веднъж съм ползвал дистанционното отваряне и то беше от приятел, които държеше ключа, че влачих някакви багажи.
  13. А може и да няма проблем. Зависи колко и как дърпа. В крайна сметка нали и това е идеята новите осеви линии по магистралите, ако я пресечеш несъзнателно да бъдеш сигнализиран.
  14. На мен само тия летни гуми са ми съмнителни. От Германия, най-малкото е висяла някъде поне 6-7 месеца в очакване на нов собственик или за ремонт, дано не съм прав.
  15. На ОМВ не зареждам от 5 години. Имам и едно Пунто. Винаги пали от 1/4 оборот и само една сутрин не запали - замръзнала нафта ОМВ Алпин дизел. От тогава ги забравих за всякакви горива. Купувам си единствено кафе, мия си колите на четките или спирам на люлките заради децата.
  16. Продавам останали части от ауди А4, 1,8Т, АЕБ, Авант, 96г. 1, Разтоварващ клапан (кът офф), втора употреба, работещ, сменен без причина/грешни диагнози, оригинален (058 145 710). Цена - 10лв. 2. Горна лайсна от предна дясна врата, втора употреба, оригинална, (8D0 853 954). Боядисана е черен металик без забележка. Цена 20лв. 3. Мрежа за багажник за пода, размери по-големи от оригинална, не е оригинална, с ластици по краищата. Цена 15лв. За контакти ЛС или тел:О888 656 32О Обявата важи за София и вземане от място. Без куриери.
  17. Колеги, намерете по едни кабели за подаване на ток, някоя сутрин закачете още един акумулатор при палене и ще си проличи.
  18. Или при палене вържи с кабели още един акумулатор и ще разбереш дали е от него.
  19. Колега, пиши поне откъде си. По повод ремонта, общо взето не знам дали някой ще се наеме да ремонтира аларма поставена от друг. А покрай аларми и др. дребни неща по аудито, от 5-6 години ходя само в сервиза на ул. Охридско езеро (последните големи врати на сервиза от ляво, преди кръстовището с Гешов). Работят си двама младежи, a особено по черничкия доста ги чатка аудитата, и отново с уговорката, че е лично мнение. Говоря за София. Успех колега!
  20. Преди време имах подобен проблем. И при мен започнаха предположения за турбо, гумички и едва ли не сегменти, След четене по форуми реших да започна от клапана на картерната вентилация. Свалих го, накиснах го за 20-30 минути в Меглио, измих го и проблемът изчезна. Успех колега! за 1,8Т AEB
  21. Цитиране на предходен пост! Мамка му! И при мен се забелязват малко по-светли петна след третиране с костенурка. Не са фатални, но аз ги виждам и ме дразнят. Давайте идеи.
×
×
  • Create New...