Jump to content

ilia2

Members
  • Мнения

    45
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

1197 профилни разглеждания

ilia2's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. ilia2

    Проблем с имобилайзер

    Благодаря. Аз няма да се справя. Дали може да ми препоръчате някой, който да извърши тази процедура.
  2. Здравейте, Имам следния проблем по някой път пали и веднага гасне и свети лапата за имобилайзера. Ако изгасне лампата за имобилайзера пали без проблем. Преди се случваше много рядко напоследък зачестява и се случва по 1-2 пъти на седмица. (когато е топло се случва по-често) Направих си нов ключ с нов имобилайзер и с него по същия начин. Коалата е А3 бензин 2002. Можете ли да ми препоръчате ключар или някой колега от София, който може да ми реши проблема.
  3. Прегледах препоръчаната от Вас тема, но не открих тази информация, ако можете да ми помогнете къдет точно в темата се намира.
  4. Всеки различно мение дава. Не разбирам защо да мерише на наклатки. Добре е да опиша също, че тези 3-4 минути когато паркирам през повечето време сам около 5000 оборота и здраво въртя гуми.
  5. Здравейте, Няколко поредни дни, за да паркирам където искам, въртя гуми в снега и вървя напред назад 3-4 минути, след това като слезна от колата, и мирише доста гадно, нещо средно между запален съединител, накаладки или гума. Няма пушек, на следващия ден миризмата я няма, колата си върви нормално, съединителя не превърта. Колата е Ауди А3 2002 1.8Т Quatro. Въпросите са следните: 1. От къде според Вас идва тази миризма? 2. Нормално ли е да я има или това е някакъв проблем? 3. Като паркирам така дали това е вредно за колата? 4. Колата има ESP сматате ли, че в такава ситуация е по-добре да изключа ESP-то и защо?
  6. ilia2

    Ауди А4 1.8T 20V quattro (В5)

    Каква е тази лепенка и къде точно се намира ?
  7. Да нормално е. Климатроника на A3 1.8 20V 8L, а и на болшинството други автомобили, не обръща посоките като домашния ти климатик.
  8. ilia2

    Чувате ли си турбините?

    Значи това, което чувам е нормално?
  9. А3 1.6 1998 ми даваше около 9 градско. А3 1.8Т 2002 ми дава 13-14 градско, но тъй като ми е от скоро и още му се радвам често влиза в 5-6000 оборота. Мисля че за да направиш по точна преценка, е необходимо да смяташ на цял резервоар, защото в твоя случай може да се е получила грешка.
  10. ilia2

    Чувате ли си турбините?

    Звука който чувам аз, се чува на този клип 3 пъти, нещо като ППХХхххххххххххх. При мен се чува, веднага след като си махна, сравнително рязко крака от педала, като преди това съм настъпил рязко.
  11. Мисля, че термостата, не ти работи добре, отваря по рано. Отиди на диагностика и ако даде грешка го смени. Не е скъп 15 - 20 лева варира.
  12. ilia2

    Чувате ли си турбините?

    Тъй като аз като отпусна газта се чува кратък сравнително силен шум като издишане и свистене, и си мислех, че това е нормално тъй като турбото разтоварва. Тоест при отпускане на газта не би трябвало нищо да се чува така ли ? Едит: звукът от клипа по-горе няма общо с този който чувам аз. С букви моят звук може би бил следния: ППХХхххххххххххх за 1-2 секунди
  13. ilia2

    Чувате ли си турбините?

    Тук малко се обърквам и бих се радвал ако разясниш, тоест в първото изречение казваш, че е нормално да се чува само при набиране на обороти, а във второто изречение и при набиране на обороти, и при отпускане на газта. Конкретния ми въпрос е, нормално ли е да се чува шум като свистене и издишане, когато отпусна газта след рязко натискане.
  14. От това, твое мнение разбирам, че звука идва от включването на климатика. В следващите мнения твърдиш, че климатика в момента не се включва защото е студено, твоите мнения ме объркват, моля да конкретизираш за да разбера какво имаш в предвид. Бих желал да повторя, че дори и сега когато е студено и климатика не се включва, аз този шум го чувам.
  15. Аз смятам, че в момента като работи на "Ауто" компресора не е включен, тъй като вън е доста студено, тоест мисля че работи само парното. В същото време този шум се чува. Ако смяташ, че компресора работи моля за информация как да го изключа ? Най-вероятно от бутона "ECON", когато е светнат ?
×
×
  • Create New...