Jump to content

bateice

Members
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI 80 1.6 ADA

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

1014 профилни разглеждания

bateice's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Да това ще върши работа.Мерси Цитиране на предходно мнение!
  2. Мерси на всички колкото до газта като гледам табличката от линка на колегата genttogsg до Австрия преходник няма да ми трябва - което ме устройва.
  3. Здравейте на всички колеги Предстои ми дълъг път (около 3000 км) към Европата и обратно -та въпроса е на какво да наблегна като профилактика преди тръгване за да няма неприятни изненади по пътя.Естествено нещата като масло, ремъци ,филтри маркучи са ясни.Става въпрос за нещо по-специфично на което да обърна внимание.Колата е с газ . По принцип вече 6 години (да чукам на дърво) не ми е давала никакви ядове но все пак.... Благодаря предварително
  4. Мерси на всички за съветите извадих го с 200 зора след като свалих двата болта заедно с шпилките. Оказа се че е счупена тая пишка дето върти клемореда. Ето че се оправихме и без ключари и други "майстори".Не е голяма философия стига да имаш време и малко помощ от съфорумци. А иначе клеморед в ауто+ --- 60 кинта.
  5. Мерси пич видях двата болта отивам да пробвам.
  6. Еврейската звезда съм я свалил.Клемореда е ясен. Обаче патрона опира отстрани и не може да се издърпа докрай да излезе от волана. Каде се прави тоя разрез ????????
  7. Нещо се прецака ключалката на запалването .Развих всички джаджи но самият патрон опира отстрани и не може да излезе. Четох че често дава тоя дефект но не намерих нищо за това как се сваля.
  8. bateice

    ксенон

    И при мен е така.
  9. Ауди 80 1.6 авант понеже съм с малко дете бях заключил вратата да не се отваря отвътре.Един прекрасен ден тръгнах да я отварям отвън - нещо прещрака и дръжката започна да се движи свободно нагоре-надолу естествено без вратата да се отваря.И сега ни отвътре ни отвън.Като гледам отвътре не виждам начин да сваля кората. Някой ако има идея ще съм благодарен да сподели.
  10. Имах малко работа по предната врата .Махнах кората и т.н. и гледам на дъното лежи букса облепена с лепенка.По всичко личи че е била включена в машинката на централното - което иначе си работи безгрижно.Прилагам снимка.Не е нещо проблем - просто ми е интересно ква роля е играла някога.И за обща култура
  11. bateice

    Изчезва ми маслото

    Явно е от гумичките. Няма масло в антифриза и не пуши отзад колкото и както да я форсирам а и свещите са си чисти. Мерси на всички за съдеиствието.
  12. bateice

    Изчезва ми маслото

    Няма локви но ако го гори каде е проблема ??
  13. Двигател 1.6 ADA В разтояние на 6 месеца съм долял около 2 литра масло..... От ауспуха не пуши. Около капака на главата има малко омасляване и това е което е видимо. Някакви идеи какъв може да е проблема?
  14. bateice

    Мирише на газ

    Абе по принцип не трябва дамирише...... Бягай при газаджия .
  15. Браво колега сега няма да се чудим каде да търсим такава пружина Абе тоя форум е голема глезотия.
×
×
  • Create New...