Jump to content

HannoSLM

Members
  • Мнения

    3702
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi S8 D2 on LPG

Контакти

  • ICQ
    49546716
  • Skype
    hannoslm

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

HannoSLM's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

1

Community Answers

  1. Note 10+ много повече си струва - по-добър екран и звук, по-голяма батерия, европейската версия е с по-нов ексинос чипсет и най-вече е с UFS 3.0 вградена памет, която е доста по-бърза от тази в С10. Но няма 3.5 мм жак за слушалки, ако ползваш такива.
  2. Хареса ми, че имат модел, който е по-евтин от стойката им за монитор След 2 години разработки, са добавили една широкоъгълна камера, оптимизирали са малко чипсета и предлагат нови цветове на апарата. Няма никакви иновации: нов дизайн (без тая вежда), отпечатък за пръсти под екрана, екран с висока честота на опресняване, по-голям зуум на камерата и т.н. Изостават все повече от андроид ....
  3. Верно, че 3.0 тедей е по-икономичен от 2.0 тедей Молим нафтаджиите да потърсят малко сянка, защото в последните теми, цитираните разходите предизвикват искрен смях .....
  4. Надин харесва този проект.
  5. Сравняваме си стандартен 4.2, който не е с директно впръскване, какъвто се търси в темата.
  6. Чувам ги яко дизелите, на всякаква скорост, като точно при тази с ниските обороти най-много ме дразни, защото и шума от гумите и вятъра не е достатъчно силен да го заглуши.
  7. Явно 4.2ката не е била в добро състояние, защото нечпинат 3.0 тди с 240 к.с. няма никакъв шанс срещу 4.2ка, дори няма интрига. Осмаците са много претенциозни и губят мощ заради дреболии, които трудно се хващат - вихрови клапи, клапи на колектора, бобини, дебитомер, ламбАда сонди, запушени катализатори и какво ли още не ..... А хареса ли ти звука и работата на мотора при примерно 90-100 км/ч на темпомат? Тракащия дизел е много дразнещ в сравнение с осмак в такива ситуациЙ.
  8. Епъл откриха амолед екрана с айфон 10 .... сега ги чакаме да открият ултра-широкоъгълната камера, бързото зареждане (поне 45 вата), отпечатък под екрана, алгоритъма за нощни снимки, екран с над 60 херца, тъмната тема (тяхната ще е уникална) ииии дизайн, различен от този с веждата. По това време, другите ще продават изцяло безрамкови и сгъваеми телефони, със скрити под дисплея камери. И междувременно:
  9. Напълно съм съгласен. Епъл и самнянг не се плашат, но пускат и ще пускат все повече телефони в средния клас, с все по-добри параметри (говори се, че и малкия SE ще е включен в гамата на следващите айфони) Също е факт, че уявей завземат все повече пазарен дял, вече са втория най-голям производител на телефони след самнянг. Миналата година, маркетинга на П30 Про беше страшно агресивен - наистина впечатляващ и естествено рибите кълват на телефон, с грозен UI, който не може да снима филмчета (може де, ама с много фалшиви цветове, нисък битрейт и отвратителен звук). Самнянг не знам какъв им е проблема - дадоха си 90 херцовия екран на 1+7, мощния сензор за бъдещия Ми Микс 4, екран "водопад" на Опо а те пускат новия Ноут с почти същите параметри като С10, само с малко подобрен дизайн и никаква иновация.
  10. Не си прав, променят се нещата, защото уявей взе доста сериозен пазарен дял. Виж примерно тази статистика: По-тъжното е, че въпреки огромните приходи, епъл почти нищо не инвестира в R&D и се очаква следващия айфон, освен, че ще е грозен, да бъде също с минимални подобрения в сравнение с предишния модел (допълнителна ултра-широкоъгълна камера). В Азия, където е основния пазар на телефони в момента, епъл са изпаднали от топ 3 по продажби. А хората купуват пръчки, защото те все повече се доближават до флагманите и разликата в качеството в момента е основно върху камерата - иначе като екран, дизайн, перформънс и пр няма почти никаква разлика.
  11. Това винаги е било маркетингов трик - Уявей си ползват стандартни оптики и сензори от Сони, просто си плащат на Лейка, за правото да изпишат тяхното име на телефона.
  12. И аз съм чувал, че тоя двигател е много муден и не блести с динамика, въпреки, че го дават с добри показатели. Ето сравнение срещу 4.2 от същото поколение: http://www.zeperfs.com/en/duel2913-1830.htm 4.2 е около 20% е по-бързо и с много по-приятен звук. Общо взето си е пръчка 3.2 - нито е бързо, нито икономично, просто един компромисен вариант ....
  13. На път си за пореден път да се изложиш. Спри се, докато е време. Нямаш си на идея какви преносими блутуут колонки има, които правят смешни модните ресийвъри с тупузи и оплетени канели около тях, които те връщат в 90те. А за да биеш качеството на един саундбар, трябва да платиш над 5 пъти цената му и в 90% от времето няма да се усеща разлика, особено за гледане на филми.
×
×
  • Create New...