Jump to content

CinereX

Members
  • Мнения

    85
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно CinereX

  • Рожден ден 2.08.1985

Друго

  • Kaра
    Audi A8 4.2TDI 2006

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

1234 профилни разглеждания

CinereX's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, Имах следния проблем със скоростите: Сутрин когато е студена колата и тръгвам бавно и плавно от светофар, в цялата кола се усещаше едно напрежение и странично притрисане и когато смени на втора, този проблем изчезва(изчезва и когато загрее). Сменихме маслото и филтъра на кутията и този проблем изчезна, но започна пак като е студена при плавно ускорение на втора скорост да придърпва, като все едно няма гориво и като загрее или смени на 3-та се оправя. Предлагат следваща стъпка да е адаптация на скорости. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и има ли представа към какво да се насочим? Благодаря ви.
  2. CinereX

    A8 D3 TV проблем

    А може ли някой с работещо ТВ, докато е на телевизия, да натисне копчето Setup, и да види на кой регион му е нагласена?
  3. CinereX

    A8 D3 TV проблем

    Здравейте колеги, От скоро смених ТТ-то (откраднаха го, ако трябва да съм по-точен) с А8 2006 4.2 TDI с S пакет. Имам доста питания за нея , но ще го правя като видя,че не мога да се оправя и то в отделни теми за да е по-лесно за намиране от други колеги със същия проблем. Проблема с TV-то ми е следния: имам звук но не и картина независимо дали съм на едно място или в движение (изключена е функцията да спира картината в движение). Не знам дали съм с дигитален или аналогов тунер , но си мисля да е дигитален, защото не би трябвало и звук да хващам (или греша?). На дисплея пише името на канала и DVB-T(каквото и да значи това). И другото ми питане е каква модификация да направя за да мога да ползвам USB за музика? Търся AMI в EBAY но има само едно което е от щатите и със всички такси ще дойде много скъпо. Ако се сещате някой да продава или за някаква друга опция, ще съм много благодарен да споделите. Поздрави.
  4. Това ми звучи като на много вадене на пари
  5. Ами не...няма проблем. и на по ниски скорости , като съм във високи обороти пак няма проблем.
  6. Здравейте колеги. Продължават странните дребни проблемчета с Аудито. Сега на дневен ред е едно много странно силно бучене,което се появява при скорост около 130км.ч. и така до + безкрайност Горе долу го оприличавам като бучене при лагер на главина , но проблема ми се струва,че е от двигателя , защото като натисна съединителя или изключа от скорост , шума изчезва. При ниските скорости този проблем го няма. Някакви идеи ?
  7. Ако трябва да съм честен , вече не помня А и малко ме е срам да си призная , но в последствие се оказа, че проблема е отк количеството на охладителната течност. Предполагам че съмя гледал при недостатъчно изстинала автомобил , или просто започва да индикира преди да е паднала под минимума , защото спря да ми го прави този номер откакто долях антифриз ...
  8. Тук вече ме затрудняваш Датчика някъде по радиатора ли трябва да го търся или някъде другаде ?
  9. Може би си пропуснал но съм написал, че количеството на охладителната течност е в нормите
  10. Здравейте колеги. От няколко дена имам един проблем, който е малко странен - като карам колата и на компютъра ми светва индикацията за прегряла кола (термометъра който плува в течност), издава три пъти звуков сигнал и седи така около 1 минута, мигайки и изчезва. като проверя температурата на охладителната течност , през климатроника , винаги е м/у 98 и 103 градуса , което за моята кола е нормална, защото от както и смених термостата , тя си поддържа такава температура. Днес ми го направи същия номер и сутринта след като съм я запалил преди 2-3 минути и температурата и беше около 40 градуса. Количеството на охладителната течност е в нормите. Може ли проблема да е датчик или може да е и от нещо друго ? Колата не е прегрявана никога (или поне последната 1 година от както аз съм собственик)
  11. Здравейте колеги. От около 10 дена имам много странен шум койте се чува някъде от около касетофона (ауди коцерт касетка). Като дам на контакт се чува едно силно щракване и като запаля също се чува. Не съм сигурен за точната локация но е някъде около музиката. Пробвах със изключен касетофо и климатик, но резултата е същия. Някакви идеи какво може да бъде?
  12. CinereX

    Audi TT

    Ако ауто функцията на прозорците ти работи, то няма нужда от програмиране. Всички коли които съм програмирал, се оправят след като стъклото е до горе, и натиснеш три пъти един след друг копчето за качване на прозореца до горе.
  13. CinereX

    Audi TT

    Не чувам да чука в завой .
  14. CinereX

    Audi TT

    Преди около седмица забелязах, че при по-остър завой с ниска скорост (5-10км/ч) имам усещане,като за прищипване или прескачане на гумите. Най-осезаемо е в паркингите на гладката повърхност, но и по улиците се усеща, особенно когато правя обратен завой. Някой има ли представа от какво се получава това?
  15. CinereX

    Audi TT - Въпроси

    Двигателя може и да е един и същи като кубатура, но нали не си мислите, че е същия като "хардуер" ? По-голяма турбина,други колектори,ECU, скоростна кутия и т.н. , мислите че не оказват влияние на разхода ли? Ако всичко беше едно и също,всички ТТ-та щяха да са по 225кс.. А с това че двигателя постоянно върти кардана, искаш да ми кажеш че качва с 2л разхода ли?!? Хайде да мислим логично ако казаното от теб е вярно, това значи че моето ТТ, ако е без куатро , ще дава разход 8! КЕФ!!! П.П. Искам да отбележа, че не се заяждам, а просто се опитвам да стигнем до вярното решение на "задачата" И в никакъв случай не твърдя че съм 100% сигурен в това което казвам. Просто това е моето мнение и моите наблюдения...
×
×
  • Create New...