Jump to content

c5 diesel

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно c5 diesel

  • Рожден ден 20.10.1973

Друго

  • Kaра
    c5

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Варна

c5 diesel's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. След силен дъжд имаше 3 пръста вода на пода от лявата страна на купето(бях спрял на тротоара).Централното заклъчване отказа,плафона на тавана също.Преместих я на равно и в същото време изпиСУКА някъкъв сигнал нечуван до този момент.Загасих я.Повече не съм я палил.Същия ден авариините се бяха вклучили,спрях ги,но след около минута пак се вклучиха.Махнах клемата на акумулатора.Тази вечер реших да запаля -да ама не.(Днес сутринта съм заборавил клемата-акумулатора паднал).Взех ток от друг автомобил и ужас -пращене от високоговорителите,стартера не завъртя и издаваше странен звук.Моля за съвет.Благодаря предварително!
  2. А за ''безконтактното измиване'' кои ще ми каже?Реализирах 3-4 грешки -падна никела,хрома или каквото е там на лаистната на багажника.
  3. Би трябвало да е рнс3-до 05/2001г;карти-в торентите/аз записах 7-8 диска но дава грешки при записа,трудна работа/.
  4. c5 diesel

    A6 2.5 TDI - забива

    Извинявайте за вмешателството -този филтър къде се намира и лесно ли се сменя?
  5. Срещу Метро-Сервиз масла/автомивка-смяна на хидравлично масло-10лв.Обаче автомобила не беше на крик и въртях волана на място .Същият олекна много след процедурата.
  6. Колега после как я обезвъздуши?
  7. c5 diesel

    Audi R Zero

    Тя е излязла в ограничена серия през 2006. Но за цена никой не говори. Със сигурност няма да е ефтинка. А окачването е подобно на Ф-1.
  8. c5 diesel

    Audi R Zero

    Ауди серия R е концептуален модел разработен през 2006 г. Който мисли, че дизайн и функционалност са в противоречие може да бъде сигурен, че Ауди разработват и електромобили не по лоши от редовните серии. Притежава 4 задвижващи електродвигателя всеки по 272,5 к.с. - общо 1091 к.с. Ускорение от 0 - 100 за 3 сек. Максимална скорост 458 км.ч. (286 mph) Дизайна е от френската школа, разработен от номинирани студенти. Идеята е да се наложи заедни с Бугати като най желана ( G-Spot Sexy Car ) до 2010 г.
  9. Преживях същтите 4-5 махала една вечер заради животно-така и не разбрах какво беше завих рязко на ляво ,ударих го тръгнах към мантинелата ,после към дясната... добре че бях в средната лента кората отдолу се скъса и само ЕSP-то /чух го как стърже/ме спаси карах със 180 с предно съм
  10. Здравеите колеги!Спуках картера и когато го свалих видях че няма гарнитура!?Сложих го пак така (само със силикон),обаче се омазнява.Фабрично има ли гарнитура? Моля Ви споделете мнение.Благодаря./АYM 2.5tdi mult.И още нещо маслото за ск.кутия този номер ли е- ATF -G 052 180 A2?кутии по 1l 42лв.(трябвало да го поръчам) Предложиха ми и наливно от баки по 20l -35лв обаче не можеха да ми кажат номера???/Сервиза на AUDI/VW във Варна
  11. c5 diesel

    Шум в мотора

    какво се оказа колега? и аз имам същия проблем ;казаха ми дюза друг маистор нафтова помпа!?
×
×
  • Create New...