Jump to content

mikso

Members
  • Мнения

    76
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А3 1.9 TDi ASZ

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

819 профилни разглеждания

mikso's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Привет колеги, търся да закупя читава дюза с код 038 130 073 AL, за мотор ASZ, Audi A3. Такива са и дюзите на Golf 150 к.с. TDI. Дюза с букви накрая на АА или AR не търся, знам че някой казват, че стават и не е проблем, но държа да е AL. Ако е от София и може лично да се видим е препоръчително, защото вече купувах дюза, която се оказа, че е по зле от моята и трябва да се разправям с връщания и т.н. Поздрави,
  2. Привет, Дойде време за смяна на турбото, след като изхвърли всичкото масло през ауспуха, та сега дилемата ми е по кой път да поема, затова викам да се допитам по по знаещите и миналите по този път. Вариантите, които обмислям са: 1. Да се вземе читава турбина втора употреба - уж, познат на познат ще я избере и ще гарантира, че е окей. 2. Да се рециклира тази - тук доколкото виждам цените за нормален рециклаш са между 400-500 и 800 лв. 3. Да се вземе нова китайска или нещо от сорта. 4. Да се сложи по - голяма, че така или иначе си ми е малко по режичък крака отвреме на време. Отворен съм за мнение и предложения от по знаещите както вече казах, като май клоня км 4-тия вариант, но тук вече се обърках в толкова многото информация, която е изписана по темата, кое е най - доброто и оптимално решение относно качество/смисъл да се прави/цена. Ще съм благодарен за всяко конструктивно мнение.
  3. Може да затваряте темата. Проблема го разреши един мой приятел, който видя студена спойка на чипа на дистанционното, презапой го и вече е окей.
  4. За момента от София. За жалост колата дойде от Италия само с едно дистанционно за алармата.
  5. Здравейте всички, за жалост вчера вечерта дистанционното на алармата на колата реши, че вече няма да работи. При натискане не отключва колата, а без да изключа алармата от него, не мога да карам колата повече 4-5 мин, защото гаси двигателя и няма потегляне, освен ако не се откачи клемата на акумулатора. През деня работеше (отключваше и заключваше, и диодчето светеше), а вечерта няколко часа по - късно, без да е падало или нещо такова спря. Нито работи, нито свети. Сложих му нова батерия и положението е пак такова. Доколкото съм запознат алармата е: http://www.skyway.it/en/allarmi_antifurti.html и по - точно SPL 05. Самото дистанционно е това от линка (PST) Някой да се е сблъсквал с такава аларма или да има идея за майстор, който да може да погледне дистанционното?
  6. А някой проверявал ли е в представителство на Ауди колко струва да ти се изкара сервизна история или копие на сервизната книжка?
  7. А показва ли там като има отворена врата или багажника?
  8. Е чак до там не се замислих, честно. Просто това беше първата фирма, за която се сетих.
  9. Дам, това е много приятна за четене тема. На това му се вика да ти чете във вените дизел и да се кефиш на колата си. А дано всичко можем така да се грижим за колите си и да изпълняваме желанията си за модификации по тях. Наистина полезна тема, за някой тръгнал по този път.
  10. Консултирай се с Madness Motorsport. С чип става 163 к.с. според тяхната таблица.
  11. И аз искам да я чувам като Lancia Delta Integrale Turbo примерно, ама ... Иначе какво са казали вече колегите, без катализатор като се настъпи малко повече се чува малко повече, особено за тези, които са отзад.
  12. Просто по "изчагъркай" с нокът, монета, нож, или каквото ти дойде на ум, но внимателно да не нараниш основата. Или с вода и твърдата страна на гъбичка за съдове. P.S. Ето как изглежда основата отдолу на кофти снимка >>>>клик<<<<
  13. Не съм го правил аз, фаровете ги купих така от Geraka.
×
×
  • Create New...