Jump to content

zengin

Members
  • Мнения

    146
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от zengin

  1. zengin

    Снимки на А6 4F

    Стара чанта ама лачена 😁
  2. МиД авто Варна - звъни им и питай за цени. Имат рециклирани хидрота. Сменят ти го, палиш и заминаваш.
  3. Моя дросел беше умрял с отворена клапа. Колата гасеше с тресене. Казаха ми, че може да скапе нещо друго това тресене и купих от колега в ОЛХ за 80лв. та я смених. Не го отваряй, има електроника в него и мисля, че беше капсулован. Аз отворих мъртвия от интерес. Съвет: Не купувай нов, особено от Аутодата24...Аз купих, не работеше, връщане, пари за монтаж-демонтаж, филми. Секънд хенд, ориджинал и това е...
  4. Здравейте колеги, Появи се виене или нещо като стържене от колата, което се чува от 50км. нагоре само. Колкото по-висока скорост, толкова по-осезаемо се чува. Тресене или вибации няма. На ляв десен завой не се променя звука. Първото ми съмнение е за лагер главина, въпреки противоречивите симптоми. В сервиза качиха колата на стенд и само с помоща на слушалки успяха да хванат, че е от предно ляво колело. В края на седмицата ще сменят лагера и ще обновя темата с резултат. Автомобила е Ауди А6 С6, 3.0 TDI Quattro, 290 000км. ПП: Пускам темата за knowledge base, така да се каже, да послужи на колеги в бъдеще при сходни симптоми.
  5. Android Auto или Apple Carplay за Ауди 2005-2011г. -може ли да се направи на тия стари бангии? ПС: Лятото се качвах на А8, последния модел - и то нямаше CarPlay - което си е излагация от страна на АУДИ, кола за толко пара. А Шкода Супер Б - то, както и викат някои хора, си има такива глезотийки.
  6. zengin

    Проблем светлини

    При мен проблема идваше от куплунга на единия заден стоп. Контакт спрея реши проблема. Също и за неработещата стрелка на горивото - пак куплунгите на помпите са виновни...стари бангии, кво да правиш.
  7. Колеги, някой да е правил сгъваем ключ (или обикновен) за колата А6, А4 2005+ г. в Плевен или София. Колко струва? Може ли да се купи от бракувана кола и да нареже и обучи? Ако някой се е занимавал, да сподели инфо за варианти и цени...
  8. Моя не работеше. Съответно двигателя претрисаше при гасене. Не било добре ми казаха майстори за тампони, за скоростна кутия и тнт. Купих от olx-a втора употреба за 80лв., смениха го и заспа.
  9. Адекватни мнения в МиД авто Варна...взимат пари ама вършат работа - от личен опит.
  10. zengin

    Снимки на А6 4F

    Моята таратайка..
  11. Battery regulator се намира в багажника, до резервната гума и близо до акумулатора. Една черна кутийка, захваната с болт към задната стена на багажника. Моя ми правеше ядове всякакви. Свалих му куплунга. Всичките пинове ръждясали и влажни, единия даже остана в куплунга - толкова разяден. В този отсек все някаква влага има. Та купих си друг battery regulator и всчко се оправи.
  12. Благодаря за съвета..мисля да те послушам.
  13. Колега, аз видях само в дясната помпа, зад пасажера дето е, да влиза кабел. Нея ли да отворя? А за другата помпа от къде идва кабел?
  14. Ти да видиш, брато... стана работата. Махнах седалката и що бой изядоха и двете помпи, майка... Мерси за съвета, колега. Sent from my SM-A307FN using Tapatalk
  15. Благодаря, ще опитам и аз с буксата и малко контакт спрей първо..
  16. Аз там ходих па останах доволен... е по-скъпо ми излезе от на колегата в Русенското село, ама по-важно ми е че е оправена и си върви като нова..вече :о)
  17. Здравейте, проблема е, че стрелката за гориво си стои долу в ляво, все едно няма никой в резервоара и си няма ни една... Четох някъде, че си е проблем на тия кочини, коги нафукаш резервоара до горе (мнооого рядко ми се е случвало, да не кажа 1-2 пъти) и стелката спира да отчита. И да, така си беше до лани..ама сиги си е полегнала и не ме отразява, колко сипвам в резервоаря изобще. Знам, че има тука някой майстер дето се е сблъсква с това и го е оправил - моля, да сподели от драгоценния си опит, ако обича интервю... Благодаря предварително!
  18. zengin

    235/45/18 на 4F

    Сале да кажа, че не съм согласен..ето с 245/40/18..и да вози като щайга, ама в завоите си е труп (особено със 160+)
  19. Кой е тоя сервиз на Ауди в Плевен, колега? Надявам се да не е Автотехника (официалния дилър на VW).. Ходил съм при тях 1-2 пъти, не съм доволен. Те не ремонтират, само сменят с ново. Намерих друг сервиз в Плевен, от който съм много доволен и само там ходя каквото и да има по Аудито - Върбанов сервиз.
  20. Колега, не разбрах дали си оправил кутията, но аз имах същия проблем даже имам тема по въпроса "Ремонт автоматик къде?" - Оправиха ми кутията в МиД авто, Варна...
  21. zengin

    Ремонт автоматик къде?

    Здравейте, последен пост пиша по темата. В продължение на предните постове ще допълня, че 2000км. след ремонта се разходих до Варна в МиД авто за гаранционна смяна на масло и филтър (266лв.) на кутията. Проблема, който имах с лекия удар от 3 към 2 скорост с изминатите километри полеко отшумя и почти изчезна. От МиД авто потвърдиха, че с карането кутията ще се адаптира и ще изчисти всичко (за съжаление моята е без адаптация с VCDS). Ами това е колеги - ремонта ми излезе на 4000лв.
  22. zengin

    Ремонт автоматик къде?

    Благодаря за поста, колега. Моята също е 2005 и също няма адаптиране в менюто на вагкома или поне не е активно...мамка им тъпа немска. Както и да е на 6 юли съм при тях за смяна на масло и ще видим те какво ще кажат...
  23. zengin

    Ремонт автоматик къде?

    Не знам дали има грешки, но ще опитам. Благодаря, колега...
  24. zengin

    Ремонт автоматик къде?

    Малко ъпдейт.... след ремонта от Мид авто се случва следното: когато колата е студена, съответно и маслото в кутията също, кутията включва гладко нагоре и надолу скоростите. Когато покарам малко из града вече при слизане от 3 към 2 и от 2 към 1 се чуства едно тупване, което преди ремонта изобщо го нямаше. Мид авто ми казаха да карам така докато дойде време за смяна на маслото, което ще е средата на юни. Базови настройки и ъпгрейд в Автотехника Плевен (дилъра на VW) не помогнаха (не съм сигурен дали те не можаха да се справят или не е била това причината). Не е приятно да платиш 3600лв. да ти оправят един проблем и да се появи друг...
  25. zengin

    Ремонт автоматик къде?

    Колега, ъпдейт ли ти правиха или връщане на базови настройки? Случайно да знаеш коя версия ти сложиха?
×
×
  • Create New...