Jump to content

nmm

Член на Ауди Клуб България
  • Мнения

    7404
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Относно nmm

  • Рожден ден 20.06.1973

Друго

  • Kaра
    бърза печка

Контакти

  • Website URL
    http://bg-soft.com
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Плевен

Последни посетители

8009 профилни разглеждания

nmm's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

1

Community Answers

  1. Рестартираме продажбата с цена 9000 евро https://www.mobile.bg/11524001033058456
  2. Супер снимка Ето една лятна от мен
  3. nmm

    Разход 4.2 TDi

    Яворе, любопитно ми е тоз не толкова стар 4.2 на газ след толкова километри не страда ли от всякакви извращения като жълти лампи по таблото, запушени дюзи, сдухани катализатори, грешки за кофти горивна смес и други подобни екстри?
  4. Обявата в мобиле.бг https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11510315099720516
  5. Здравейте колеги, не съм се вясвал отдавна тук, че все не остава време. Надявам се да се промени този факт за в бъдеще Решил съм да си продавам колата. Не съм я пускал в мобиле.бг, поради причината по горе, надявам се да успея тия дни. Но колата така или иначе се намира в Германия, във Фрайбург, близо до Базел, Швейцария. Който иска да я види може да си направи страхотна екскурзия до тук с Wizzair имат полети по 30 евро до Базел, идвате и ако ви хареса колата се прибирате с нея, ако не си правите няколко дена програма и да се приберете пак от Базел. Прилагам линк към немската обява, най ниската цена ми е 10 000 EUR, пиша я за да се знае, тъй като не съм по пазарлъците. Намалена е малко спрямо обявата, защото след отпуската излязоха няколко козметични проблема (драскотина по бронята отпред и лайсна на задна дясна врата. При интерес моля съобщения на ЛС https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/auto-inserat/audi-a8-audi-a8-4-2-tdi-q-exclusive-acc-tv-b-o-standhzg-freiburg/246487216.html?lang=de Често съм си идвал с нея до България и съм я обслужвал в Порше БГ, някои колеги са я виждали.
  6. В ляво: Свищов - Тетевен, средна скорост 75км; в дясно: Карслруе - Фрайбург, ср. скорост 201км
  7. Мен пък ми харесва, по технологичен и модерен. Повечето е въпрос на навик, който му е криво ще свикне.
  8. Развали ми идилията.... Покарах малко на S тази сутрин и се поуспокоих. Няма да плача днес в ъгъла.
  9. Аз като виден член на близнаците ще си споделя мненията на двамата дето се борят в мен. На първо място съм доста "бесен" и разочарован, донякъде вече свободен да напусна марката и да си купя нещо друго. Нали всички други продават подобни системи 4х4. Даже може и да не е 4х4 - няма я магията. Магията да знаеш че те задвижва същото това с което Валтер Рьол навремето е разцепвал всички и е променил рали спорта. Нали Ауди е това което е най вече благодарение на quattro и едва на второ място - любовта към детайла. От друга страна, не сте ли се замисляли, колко много са вързани от Ауди с тази 50 годишна технология, при положение че всички останали направиха едва ли не чудеса с 4х4 от механика и софтуер? Дали всъщност в 95% от еждневните случаи модерните системи вече не са по добри от добрия стар торсен? И дали не им пречи за да направят хибрид quattro? Спред мен момента е настъпил и ако не искат да отстъпят върха при 4х4 Ауди трябва да предпримат тази стъпка. Ние може да им се поразсърдим, но все ще им простим, справка - БМВ на предно - феновете го преглътнаха. Но докато БМВ предлагат най вече индивидуалност и се отличават с вниманието си към водача, Ауди ще загубят най отличителното си качество. Когато преди няколко години излезе векторния диференциал се зарадвах много, защото беше логично продължение на старата система. Той обаче май нямаше успех. Като че ли напоследък само отрицателни неща - моделите ако не ги познаваш от 20 метра не може да различиш А4 от А8, скандала с газовете, сега и това. Честно казано не ме задържат вече много неща в 4те кръга.
  10. И аз бих си купил ако имам поправителен дългата база. Изобщо не са големи тия коли ....
  11. Имал съм Кю 7 4.2 бензин, сега имам А8 4.2 ТДИ Това което повече ми харесва в Кюто: - Клиеренса - Скоростната кутия - седемте места (ако си вземеш такава) Това което не ми харесва: - малко пространство и липса на място за лични вещи при тоз огромен размер - прекалено "гъзарско" (парвенюшко) излъчване - тук е въпрос на вкус - щом си под чехъл, жена ти ще хареса повече джипа Ако обичаш да караш бързо, забрави за 3.0тди в Q7 Щом си голям и ще возиш семейство, може би помисли за L версията, защото мястото не достига в А8 също. А защо не и за 4.2 ТДИ
  12. Не дипломна работа, а нАучен труд.... В торк конвертора съм забелязал една дупка за конски сили, която поради това си качество се явява и за дупка за литри на километър. Моето виждане за проблемите е че тази кутия е отражение на по-ниското качество заложено в моделите от онова време (повечето марки - например БМВ също си имат душегуб в лицето на ТДС), въпреки това е сравнително технологична - 5 степеннен, адаптивен стил на превключване, типтроник - това са неща които масовите марки до скоро нямаха в своите модели.
  13. nmm

    W12 d3

    Много внимавай с правените фейслифти, защото имам горчив опит със старата ми А6 - все нещо не работеше или правеше проблеми, благодарение на "майсторите". Затова правен фейс за мен е тема табу. А и преди като си търсех А8 каквато ти търсиш, тези с правените фейсове все нещо им светеше вътре из таблото, което допълнително затвърди мнението ми.
  14. nmm

    W12 d3

    Гледай да е след 2008 и почти няма да сбъркаш. Факт е че има и "междинки" (мразя таз дума) като мойта - 2006, моделна година 2007, отпред е с голямата маска и отзад е с леТ стопове, почти 100% фейс, но пък фаровете за мъгла са кръгли, а не правоъгълни и в купето липсва фейс елементите поне които за съм забелязал. Всъщност не разбрах, ако ще караш на газ си лимитиран в стария мотор - до около 2005 май. По новите са само ФСИ
×
×
  • Create New...