Jump to content

SLO

Members
  • Мнения

    3241
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно SLO

  • Рожден ден 17.01.1980

Друго

  • Kaра
    самолет

Контакти

  • AIM
    s.tancev
  • MSN
    /
  • Website URL
    http://audibg.com
  • ICQ
    199410613
  • Yahoo
    /

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia,Strumica R.Macedonia
  • Интереси
    Нямам

Последни посетители

6706 профилни разглеждания

SLO's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам планки за Isofix, лява и дясна, оригинални. Цена 60лв. за комплекта с болтовете. Стават на всички А4 и А6 от 2001 до 2010г. С изключение на Б8. Тел. 0895448804
  2. SLO

    ISOFIX планка за 4F Avant

    Най-добре, ако имаш възможност отиди на място.Казах ти какъв беше моя случай по-горе. :-)
  3. SLO

    ISOFIX планка за 4F Avant

    Относно монтажа, аз само наклоних облегалката и ги монтирах, не съм свалял нищо.Просто трябва да напипаш дупките, а те са с нещо къто тиксо отгоре, перфорираш ги с отверката и навиваш планката.Това е монтажа. Иначе ги взех от една от моргите на стар лозенски път. Мисля че се казваше "Даро", а планките си седяха на един расфасован седан. Имай предвид ако ще обикаляш по моргите, че хората не им обръщат внимание и не всички знаят за какво им говориш. Аз когато попитах дали ги имат, моргаджията вика "не, нямаме" а аз ги виждам на колата на 5-6 метра от него. :-)
  4. SLO

    ISOFIX планка за 4F Avant

    Това ти е кит-а. Планките и болтовете ги взех от морга за 50лв. комплекта (ако не се лъжа) 30лв. ми поискаха за едната и 50лв. за двете. Капачетата ми дойдоха в комплект със седалката, Recaro Monza Nova, оригинални при това. Аз съм с кожен салон, и капачетата от начало падаха. След време обаче кожата леко се деформира и сега седят без никакъв проблем. Иначе монтажа е супер елементарен и става за 10-15 мин. общо за всичко. Иначе нови в Порше бяха към 150-160лв. за едната планка с болтовете.
  5. SLO

    Въпроси за А6 (4F)

    Състояние и цена?
  6. SLO

    Въпроси за А6 (4F)

    Хващаш и дърпаш навън първо вътрешната страна на решетка (от към голямата решетка) и след това другата я плъзгаш в посока откопчаната страна. Внимателно, без много зор да даваш щото се чупят крачетата за захващане. Няма какво да скъсаш, пластмасата е сама и не е закачено нищо към нея.
  7. SLO

    Има ли доволни от 2.5TDi?

    Почти 100к км бях направил на предишната ми кола, без абсолютно никакъв проблем по двигатела.
  8. Шкодата която карам е купена чисто нова,карана само с нафта от OMV и е на почти 400к км. Няма и никога не имала проблеми с дюзи или с каквото и да е по горивната система. Така че, може да не е проблема само в нафтата, знам ли?
  9. Съединител/маховик/скорости.
  10. SLO

    Грешка в Battery Regulator

    Какво стана? Питам защото имах същия проблем...нов аку. и го точеше за 4-5 дни седене в гаража.Аз обаче, преди да права каквото и да е, заредих акумулатора на външно зарядно за около 48 часа.Покарах ден-два, след това оставих колата умишлено цяла седмица без да я паля и на 8 или 9 ден беше, всичко беше 6,всеедно съм я спрел преди 1 час.Нямаше писукащи индикации за акуто, батери статуса на 100%, колата си запали без да се мъчи стартера....всичко какво си трябва. Та освен консумацията която имаш и трябва да одстраниш, пробвай да освежиш принудително акумулатора.
  11. Гумите ми остават,качих ги вече на колата.Продават се само джантите.
  12. Купувам 1 бр. оргинална джанта 18-ка от 4F,запазена без забележки. Модела е от снимката В случай че някой има 1бр. резервна, предлагам бартер пак за 18' оргинална само че друг модел от 4F, с почерпка от моя страна.
  13. SLO

    А6 2,7 ТДИ

    Ок, сългасен, виждали сте, карали сте, имате познати моргаджии.....ок съгласен. Пак казвам, елате в удобно за вас време, двата автомобила са ми под ръка и ще ги разтъпчим.И двата са в отлично здраве. Сериозно говоря.
×
×
  • Create New...