Jump to content

georgetachev

Members
  • Мнения

    47
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от georgetachev

  1. Благодаря много.
  2. Искам да попитам как да проверя, дали пресостата на климатилка ми работи. При зареждането на системата ми казаха, че от него ми изпуска фреон, и аз го видях чрез сапунена вода. Заредена ми е системата, но преосостата ми е махнат. Не мога да намеря същия. Как да проверя без него дали ми тръгва климатика и перките. Ако някой има идея от къде да си купя пресостат, може да сподели. Благодаря.
  3. Колата е Ауди 80 Б4 115кс 2.0Е. Здравейте, искам да попитам дали на някой му се случвало това и откъде може да е проблема. Когато карам на бензин и реша да освободя от скорост, колата колата заглъхва, падат и оборотите и после се нормализират, все едно ще изгасне. Когато я форсирам на място същата работа. От какво може да е проблема. Благодаря ако някий сподели.
  4. Филтрите на ГИ ги почиствах лятото, но сега ще ги сменя направо и да видя дали проблема ще се оправи.
  5. Здравейте, искам да попитам, дали някой се е срещал с подобен проблем и евентуално как мога да го реша? Колата е Ауди Б4 АБК с ГИ Бардолин. Сега като стана малко по-студено, като я запаля на бензин си работи нормално, като загрее 40 градуса, обръща на газ и започва да гасне. Гасне в движение, като я изключа от скорост, като спра на сфетофар и т.н., оправя се чак когато колата загрее 70-80 гадуса. Ако някой има мнение нека да го сподели. Благодаря.
  6. Здравейте, имам следния странен проблем с моята Б4 115к.с.АВК, когато я запаля и тръгна след известно време се вдигат малко оборотите, започва да губи мощност и разхода се увеличава, това до прави на газ, но и на бензин е така тромава. Когато я спра и изключа двигателя и запаля на ново нещата се оправят и вървенето на колата се възстановява както преди това. Тези опити ги направих когато ходих до морето и разликата в горивото. Ако някой има някакви идеи от какво може да е това, моля за помощ. Благодаря ви предварително
  7. Благодаря на всички за мненията и коментарите, и реших да си купя нов и ще го слагам, утре.
  8. Смятам утре да сложа един щуцер и да го завия на основата към радиатора, дано да стане,но се чудех дали да не сложа силикон или нещо друго за да държи по здраво?
  9. Здравейте, искам да ви помоля за някакви идеи как да закрепя счупената тъбичка от радиатора към рзширителнното казанче. Счупена на две части, и ми я счупиха в един сервиз, опитаха се да я залепят с Поксипол, и стана за седмица, след което сега малко сълзи.Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем нека да сподели.
  10. Здавейте, скоро си сменях крушките на фаровете и забелязах, че има някаква букса която влиза във фара и не знам за какво е. Не е за регулиране на височината на фаровете, защото нямам машинката и копчето, така че незнам за какво е, ако някай знае, нака да сподели.
  11. Смених датчика( сивия, белия,)и сега всичко се оправи.
  12. Мисля, че има. но той каква връзка има?
  13. Здравейте. Денес започна да ми мига тази лампа( на снимката). До колкото знам е за температурата на антифриза, за прегряване. На мен ми светна когато колата беше студена, спрях, огледах и нищо като не видях продължих да карам, колата си загря нормално, отвори втория кръг, после пусна перките, охлади се, а лампата продължи да примигва. Питам, от какво може да е проблема, ако има въобще.
  14. Оправена е. Сирената беше изгоряла.
  15. Здравейте, искам да попитам за какво са тези предпазители? Намират се до ABS, 2 са изгорели, но всичко май си работи по колата. Пращам снимки.
  16. И така сега пробвах и не става. Трябва да разбера каква е алармата, модела и.
  17. Червения бутон е наистина паник. Явно съм натиснал някаква комбинация и сега е в тих режим и немога да я върна в нормален. Незнам модела и. Червения бутон е наистина паник. Явно съм натиснал някаква комбинация и сега е в тих режим и немога да я върна в нормален. Незнам модела и.
  18. Как да проверя само сирената?
  19. Здаравейте, искам да попитам някой знае ли каква е тази аларама, спрямо показаните дистанционни. Колата я взех с аларамат и не ми е правила проблеми. Сега отключва/заключва, но не издава звуков сигнал. Също така и когато я задействам.Незнам къде мозе да е проблема. Ако някой има идея, моля да в сплодели.
  20. Продавам газова уредба LOVATO. Цена 90м лева.Тел, 0887628006 Всичко си има в комплекта.
  21. Здравейте, искам да попитам как се маха регулатора на налягане на бензина ,за да го сменя и видя номера му и на какво налягане трябва да е? Audi 80 B4 ABK 115 h.p. Благодаря ви предварително.
  22. Здравейте. Искам да попитам за следния проблем, дали някой знае от какво може да е? Днес когато запалих колата си работеше нормално и след около 2 мин сама изгасна. Опитах се пак да я запаля,запали и след 30 сек пак изгасна, и като се опитам да я форсирам се дави и пак гасне. Ако някой се сеща от какво може да е това моля помогнете.Ауди 80 Б4 АБК.
  23. Здравейте и Честита нова година. Искам да попитам за следния проблем. Когато карам колата с около 70-80 км/ч и завия на ляво се чува едно виене, докато не свърши завоя. На дясно не ми го прави това виене. Искам да попитам дали някой знае от какво може да е това. Ауди 80 Б4 АБК.
×
×
  • Create New...