Jump to content

insane

Members
  • Мнения

    104
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    .....

Последни посетители

2419 профилни разглеждания

insane's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Видях я на живо и проверих рамата. Дигиталните табла не са 100% гаранция за реални километри. Дали са го сменили или хакнали по някакъв начин, нямам никаква идея. Затова задължително правете проверка. За другата кола нищо незнам, но винаги бих предпочел частна обява.
  2. Първата обява /черната за 29к/ е последно влизала в сервиз тази година на 290 хил. км. Иначе е запазена за тези километри и има пълна история, но аз бих я пропуснал. Предната броня е спукана, алуминевата лайстна до скоростния лост е поучукана, седи на леки дупки и волана е претапициран.
  3. Ясно, победителят в темата е only REVO.
  4. В сайта на РЕВО съм влизал не веднъж. Въпроса ми беше дали има място с дино, не дали РЕВО/АПР тестват на пътя или на дино. Ясно е че има граници на постигнатата мощност, все пак не винаги става въпрос на нови коли. Точно за това аз бих искал да се направи справка преди и след.
  5. в София кое място препоръчваш? Има ли такова където имат дино?
  6. Възможно е, мнението ми не е от личен опит. Това е което бях чел тук: https://forums.vwvortex.com/showthread.php?6964571-Revo-vs-apr#/topics/6964571
  7. Revo са ясни, за APR беше въпроса. Overdrive ми бяха излезли в един от локаторите за дилър, но в техният сайт няма никаква информация.
  8. Кои са дилърите на APR за България, и има ли разлика в цената сравнение с Рево? До колкото съм запознат от чуждестранните форуми, специално за 2.0 тси, казват че поведението е различно, като при Рево е по-експлозивно, а при АPR мощността се разгръща по-плавно. Но незнам до колко е вярно ......
  9. 1000 лв трябва си луд да ги за тая антика това все пак е 2007ма модел.
  10. Варненската А3-ка се продаваше преди в Автотрейд за 20 000 лв. Много добре изглежда, но помня че километража и беше в мили сега са го сменили.
  11. Само дизела е, но всички 3литрови дизели са quatrro.
  12. Търси го quattro. Тези който си показал имат супер визия, aко бяха 4х4 и имаха кожа, но пък иначе цената им е добра.
  13. Ти голям тролей я изкара тази А4-ка. Вярно че това е най-слабия двигател, но да не може да изпревари спокойно, просто не е за хора състезатели, въпреки че след 1 чип много се променя колата като е толкова бавна. Като гледам би трябвало да е същото турбо като 160 коня за да и дават такова повишение на конете от МТМ, което според мен е преувеличено http://www.mtm-online.de/en/Audi/A4-B8/1-8-TFSI-88-kW-120-hp-front?FZID=A4B888&KIT=m3a4120215fc Прекрасно си ускорява като е чипосана
  14. Двигателят е дефорсиран доста стабилно мисля че към 3600 оборота беше максималната мощност, което е ниско и за дизел. Ако турбото е същото като на версията с 160 коня с един чип вървежа ще се промени изцяло. Двигателят иначе е икономичен и здрав не вярвам да имаш проблеми с него.
  15. Тая тухла прави 400 метра за 11,07 няма какво да се чудите, че пада РС6
×
×
  • Create New...