Jump to content

don_audinio

Members
  • Мнения

    157
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Относно don_audinio

  • Рожден ден 13.11.1980

Друго

  • Kaра
    Audi A6 1.8Т

Контакти

  • Website URL
    http://myspace.com/donpepinio
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

2526 профилни разглеждания

don_audinio's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. don_audinio

    Audi Concert

    Добре,ще задам така въпроса:"Някой знае ли сервиз в който могат да ми го поправят" П.П.Звънях на човека от който взех wefa-та и той каза че това му се случва за първи път да не тръгва.Обясних му че на друг концерт работи,иначе щеше да ми замени устройството. Пак казвам че радиото е било в А8 с Босе,ако това има значение.
  2. don_audinio

    Audi Concert

    Защо ми е да дам 140 "злоти" за - ТОВА,като мога да си взема от тук ТОВА.Естествено че това ще е последното нещо което ще направя ако не си реша проблема! @bsdnikolov За съжаление колата е преди фейса...
  3. don_audinio

    Audi Concert

    Ебаси...как не се бях сетил до сега😃Добре де,а сега някой по темата?😥
  4. don_audinio

    Audi Concert

    Ето това е и въпросния касетофон(радио).Само да добавя че е монтиран на А6 ц5,ако това има значение.
  5. don_audinio

    Audi Concert

    Здравейте колеги. Скоро си взех дигитален чейнджър на марката "WEFA" с bluetooth ,с 8 пинова букса и го монтирах на Audi Concert.Намира устройството през блутута,но не иска да свири.Взех от един приятел същия касетофон и през неговия работи.Възможно ли е да има някаква разлика в касетофоните?Моят е обикновен Concert,а неговият е Plus.Иначе визуално са абсолютно еднакви.
  6. Здравей! Може ли да ми дадеш телефон да се чуем. Четох ти темата за маслената помпа. Мисля, че имам същия проблем.

  7. don_audinio

    Въпрос за джанти

    Ако сложа 15 и 20 мм все едно съм с джанти ет25 и ет30,нали така?Някой има ли опит с такова ЕТ?
  8. Здравейте, Искам да попитам,понеже си купих едни джанти Ронал 17" 7,5J ET 45 и искам да ги изнеса малко навън,някой има ли представа ако сложа дистанционни фланци 20мм отзад и 15мм отпред с гуми 225/45/17 дали ще ми опират.Колата е а6 1998г 1,8ТАЕБ мотор. П.П.Джантите са като на снимката.
  9. Ама тука сега комплексите ли ще си избиваме не ми е ясно(ако това е отговор към мен)?!Започваш да ми обясняваш с какво съм наясно и с какво не!Ако искаш да помогнеш на колегата,на мен,както явно и на много други обясни,дай схема,запази добрия тон,помогни... ...аман от глупости бе братче...
  10. На втората снимка: Жълто розова букса- Air bag Зелена букса - управление на седалка Червена букса - подгрев на седалки Черна букса - плафон на седалката отдолу Въпросът ми е като пусна нова инсталация какво да правя с четирите кабела от снимка 1?Най вероятно са посветка на бутоните за седалките...ама защо са 4? П.П.Колега,извинявай че ползвам темата ти,но мисля че въпросът ми ще е полезен за хората които искат да направят същото като нас.
  11. Единия е към седалката а другия с многото кабели към климатроника
  12. Колеги,някой има ли идея защо от буксата към климатроника излизат толкова много кабели,а към буксата на седалката само два?
  13. Колега,търся си дясно огледало от а6 ц5 фейслифт(голямото) с ел.прибиране,имаш ли случайно?
  14. Пробвах и този вариант,да му помагам с ръка и пак нищо...седи и мисли.
×
×
  • Create New...