Jump to content

RSQ

Members
  • Мнения

    1803
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно RSQ

  • Рожден ден 14.06.1978

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

2019 профилни разглеждания

RSQ's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. shwepi

    Чиче като гледам профила ти е под модераторски контрол

  2. RSQ

    Abt Sportsline пипна Audi S3

    @ ole: Прави си труда ти да превеждаш новините или най-малкото да казваш откъде ги взимаш наготово.
  3. Обидно ми е да ми се обаждат и да ми казват, че името ми се споменава ей така безразборно в разни теми без дори да ме познават достатъчно добре. Молбата ми е това да не се повтаря. Аз и всички останали пишещи в така наречения от вас "алтернативен" форум живо се интересуваме от тунинг и сме редовни посетители на подобни мероприятия на писта Божурище. Имаме много добри контакти с организаторите там и никой от нас не е молил да бъдем "единствените" представители на марката Audi. Не ние взимаме тези решения. С постоянното си присъствие там сме малко повече в полезрението им. Тъй като за пореден път сами се вкарвате в никому ненужни спорове и търкания, доброволно се отказваме от желанието си да участва наш (форумен) фен в съдийското жури. Не смятаме, че в идеите си се изчерпваме само в това отношение. Имаме предоволно много други инициативи. За нас форумът е форма на забавление, а не да "цакаш" някого с кофти бира. Недейте да опорочавате усилията на тези "момченца" от Tuning.BG форума в желанието си да доставят удоволствие на всички ценители на тунинга у нас. Пожелаваме на бъдещия съдия от официалния и единствен Ауди клуб у нас успех в оценяването. P.S.: Желанието ни е все пак да вземете под внимание гласовете за Никола (Koneto)!
  4. Честито Николо! Колата е много запазена, с хубав салон и доста екстрички. Само приятни емоции с нея да имаш!
  5. RSQ

    Тапицерия

    Плат за колонки и тавани можеш да намериш с различни десени на ул. "Борис Рангелов" в София, кв. "Горубляне". Около 12 лв. метъра.
  6. Еко Елда предлагат най-доброто за момента. Не вярвате ли, Тома Неверни?! Потърсете тестовете, направени от един българин за чистотата на горивата.
  7. По-точно средни 12-ки е резултатът. И тази кола прави дрифтове. При това по-добре от повечето на Божура. Само дето се сменят гуми за няколко хиляди през седмица. Имам клип, но .3gp и на него се ускорява в полосата към хангара до 260 в час. Прав си за максималната. Опъва ги въпросните 320. При това без особен проблем. Звукът е умопомрачителен. На дрифт усещането в петметрова лимузина е особено. Желателно е да си с колан. При настъпване на спирачките виждаш таблото отблизо. Ево-то му е с по-реално усещане за движение. Въпреки, че Мерцедеса по ми харесва като форма, за каране бих избрал Ево-то. Японката вече не е нормална кола с новата си правозъба кутия. За Порша... Синът на Киров да не си прави експерименти да я дава у нас за тунинг, ако има такива мераци. Най-много да спре да се движи и да се бяга наравно с някоя "скапана" В4-ка (взимайте си Опели повсеместно) на светофарите, хех...
  8. Предпочитам реалните неща. Тези, които тествам.
  9. RSQ

    Ръжда

    Вземи си "нов" Опел като някои тук и няма да имаш проблеми. Ти луд ли си?! Генерацията на всяка кола гние. Мойта не, разбира се Твойто Ауди от новите модели май е фалшиво.
  10. Вчера, събота вечер, това Порше показа много... 11,60 секунди. Невероятен резултат за сток кола. Но Мерджа на Дани скъса всякакви представи за луксозна лимузина от висок клас Щом и дрифт прави, баси мааама та.
  11. Коне, за това си има лек и той се лекува... Ако ти трябват поклони - тук, ако не - при Дани, Гого и сие Тук такива неща не се случват.
  12. Така и така идваш на срещите на Ауди с мотопед.
  13. Гигант си бате Нека застане на старта до другите бегачки да видим кой кого.
  14. RSQ

    СКРИТИЧ ФОРУМ

    Аз пък нямах търпение да чета изобщо темата. Защо ли? Щото предполагам какво е изписано в нея. Не съм кандидат-юрист и нямам претенции да защитавам когото и да било. Но ако малко се поразмислите ще видите, че тази тема е чиста ирония... Както Явор, който е пуснал въпроси в "отцепническия" форум, на които всъщност не търси отговори, така и Калин е решил да зададе въпроси тук. И по подобие на Явор той изобщо не се интересува от отговорите. Много ми се ще да осъзнаете един факт! Новият форум е направен, за да бъде с малко по-различна насоченост и не налага каквито и да било рестрикции на своите юзери, дали да пишат тук или където и да е. Той е свободна зона, където хората да пишат, ако имат това желание. Така и не разбрах къде е проблемът?! Не знаех, че има инстанция, до която трябва да се допитам (а още по-малко, че това е Ауди Клуб България), дали имам или не право да създам с мои приятели едно кътче в нета, което да е отворено към останалите
  15. RSQ

    АЛТЕРНАТИВЕН ФОРУМ

    Са остава да кажеш, че имаш жена и дете, и май ще се сетя кой си
×
×
  • Create New...