Jump to content

joretovv

Members
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно joretovv

  • Рожден ден 16.07.1980

Друго

  • Kaра
    А4 Б6 2.5 ТДИ

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia
  • Интереси
    КОЛИ

Последни посетители

1287 профилни разглеждания

joretovv's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. продавам ксенонова крушка 4300келвина на HID за 60лв.чисто нова.Става за а4 след 2001 година,за а6,а8,туарег и др.D1S мисля,че е модела.Педлагам също и комплект носачи за ауди до 2000г,стават и за пасат,а4,а6,а8,супърб на цена 390 лв(комплекта е от 12 части-8 носача,2накраъника и 2 биалетки)на ДЕНКЕРМАН. 0884044727 jotj80@gmail.com
  2. здравейте колеги и съфорумци.Искам да се обърна за съвет и помощ към вас,а проблемът е следният:преди седмица ми изгоря ел.блока на а42.5 тди 155 коня мотора с помпа вп44,та значи смениха ми въпросният транзистор в блока,но след като сглобихме колата ми пали малко по трудно сутрин и като потеглям чувам едно тропане което наподобява аванс,но не съм сигърен на 100%.Майсторът ми каза,че с ваг-ком всичко което вижда си е в границите на нормалното и се съмнявал да не би някоя гърбица да била паднала защото съм се опитвал да я паля с етер,на тия двигатели се било случвало и можело да е от гърбица тропането а не да било аванс,но според мен това къркорене си е от аванс,пък и на етер успях да я запаля на два пъти за по 3-4 секунди,не мисля,че е възможно от това да паднат гърбици и дори да паднат ще се чува постоянно тропане,а не само при потегляне в ниските обороти и при смяна на скорост пак в ниските обороти,,,,,,,,,.Някои мойе ли да ми даде инфо дали мойе да се пипа аванса на помпата на тази кола и да ме насочи към човек който може да свърши тази работа.Благодаря ви предварително за помоща и приятен и успешен ден на всички!
  3. joretovv

    фреон Ауди А4

    при мен на а4 б6 2.5 тди аум мотор събира 500грама
  4. карам с мотул 10-в40 полусинтетика,а за цената на умната дюза е 850 ...... лева с хиляди отстъпки.(тожа е за моя мотор аум)за теб не знам,но тази цена от 300лв ми се вижда нереална.М/у другото ти с кои мотор си?
  5. aym колега,значи преди няколко дни ми се наложи да сменям умната дюза на 2.5 тди б6 само че на aym мотора.Значи като застанеш срещу колата ти се пада на лявата част на капака на клапаните,уманата дюза е последната (от към купето)а кабела се намира под капака където е гарнитурата на капака(загледаи се в задната част на главата между капака на клапаните и главата има и един гумен уплътнител като полумесец и кабела отива на горе където има едни клаппани и релета,точно на средата на двигатела),надявам се да съм ти бил полезен.Провери и ако ти трябва мога да ти помогна с една втора употреба,изпрати ми я един приятел от Плевен,но аз вече бях сложил нова. 505.01 мисля е спецификацията на маслото,на капака на двигатела трябва да го пише или на капачката на маслото.
  6. joretovv

    нормално ли е

    Колега,извинявам се ако греша,но аз мисля,че 155кс мотора AYM е комън-реил.Извинявам се ако съм се объркал,но доколкото знам е така.А и 310 NM не са чак толкова малко
  7. Колеги,някои знае ли как се сменя езика от немски на англииски на малкия дисплеи,които е м/у скоростомера и оборотомера(на навигацията ми е на англииски)
  8. joretovv

    нормално ли е

    Колеги нормално ли е когато подам газ на която и да е скорост и съм под 1800-1900 оборота наема по бавно,а като си подавам плавно няма проблем.Не знам така ли наема просто самата кола защото скоро я купих и не съм карал друга такава или има някакъв проблем,иначе като мине въпросните обороти върви многооооо(230км/ч но не ме осъждаите веднага за това,просто като я купувах и със собственика се качихме на магистралата за тест на колата и за това,единичен случаи).Благодаря ви ,а и шях да забравя за колата----а4 2.5тди AYM мотор 155кс
  9. joretovv

    Ауди AYM 155кс

    Благодаря ти колега,значи предполагам всичко е нормално(въртя се в тези граници 110-120км)защото във форума имаше едни изказвания за 5.4 до 6.0 литра на 100 което ми се видя несериозно за този двигател,но пък знам ли всеки си е малко луд.
  10. joretovv

    Ауди AYM 155кс

    Привет и от мен,вече собственик на ауди а4 2.5 тди комби,6 скорости и тн и тн.Колеги кажете нешо по подробно за тази кола,че за момента ми е много мътна и не знам дали съм направил добра покупка или съм се на.....ил.И по принцип какъв реален разход дава тази кола, защото като гледам със слабо подаване на газта извън града се върти около 6.8-7.3 литра,това нормално ли е? PS. сори,но не открих нито една изчерпателна тема която да задоволи любопитството ми,имаше подобни и противоречиви мнения които не ми дават светлина
  11. joretovv

    Аudi A4 2.5 tdi 163кс

    Привет и от мен (бъдещ собственик на ауди а4)и да ви е честит форума,има много полезни мнения и препоръки.Искам да ви питам дали има някои които е запознат с двигател 2.5 тди 163кс на ауди,да каже кави са проблемите които дава този двигател,защото съм чул,че 2.5 дизела не е за препоръчване.Ако някои може да каже и цени за смяна на консумативи като ремъци ролки и така нататък ще съм ви много благодарен.
×
×
  • Create New...