Jump to content

TIHO

Members
  • Мнения

    127
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно TIHO

  • Рожден ден 30.05.1976

Друго

  • Kaра
    м

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    ПЛОВДИВ

Последни посетители

2086 профилни разглеждания

TIHO's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега, моля качи снимките и тук. Ще е интересно.А и няма да добавяш много контакти в телефона...
  2. Защо пише, че температурата на охлаждащата течност е -40 градуса?
  3. TIHO

    Символ на дисплея

    Чичо Гугъл показва подобни знаци, когато напишеш:power steering warning light Има и теми, но като първа стъпка провери нивото на течността. Колегата @Kayore, е написал по горе.
  4. TIHO

    Символ на дисплея

    Честито за автомобила!!! Има подобен знак, но с удивителна вътре и "нормален" триъгълник. A2_QuickReferenceGuide.pdf Да не е "тежичък' кракът на жена ти....?
  5. TIHO

    индикация на панела

    Да не е за аларма?
  6. На 32 са записани адаптираните стойности за празен ход и на непълно натоварен двигател,когато не е натиснат педал на газта до край, нали това имаш предвид? И там се записват стойности, когато STFT от 33- ти канал не е както трябва и в двата и в двата случая. А дали е както трябва казва сигнала ламбда сензора. Може колата да ти е наред...В Пловдив на къси разстояния А2 ми гори около 10.
  7. Къде искаш да ГИ записва? И какво да записва?
  8. Гледай 33 -ти канал. Там трябва да осцилира.
  9. Чупят се "door arrester" -незнам как е на български. При отваряне на врата се чува едно странно чукане. Друго страдание са клапите на климатроника-набиват временни грешки и духат ту топло, ту студено.
  10. Колегата питаше дали е един цял кабел, нали? Не съм проследявал кабела, но на снимката под предната шофьорска седалка видях, че имам връзка на два големи кабела Според мен са възможни и двата варианта, и диоден блок, и реле-регулатор. А за пада на напрежение - и лоши връзки. Може би е добре да се измери без да е работила колата, какви са стойностите първо на акумулатора и после на клемата на генератора.
  11. Ако се вярва и на този клип не са - Около 2' 40 " се вижда А кабела би трябвало да има връзка около акумулатора и също така на самия стартера. Сега разгледах едни снимки.... може да има връзка и под краката на шофьора, пред предна лява седалка, където са разни електрики....
  12. TIHO

    Проблем с Audi A1

    Провери, какви модули имаш в пода под предните седалки и дали няма вода там.
  13. TIHO

    панорамен таван

    А така изглежда без панорамния таван
  14. TIHO

    панорамен таван

    Здравейте, На линка има филм на руснак направил ремонт на панорамния таван Ремонт А тук цени в долари на частите. Като цяло са нужни жилата арт.N 8Z0 898 738 и малко други дребни, но скъпи части. Тези дни ще опитам да кача снимки.
  15. Здравейте, Преди време имаше из форума снимки, къде трябва да се сложи мостче,за да спре да свети лампичката за ниво на течноста за чистачките. Два дни вече търся... Помагайте, че се предавам вече.
×
×
  • Create New...