Jump to content

kkassabow

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Последни посетители

663 профилни разглеждания

kkassabow's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги Интересува ме някои наясно ли е какви държавни дакси се дължат при покупка на автомобил Благодаря
  2. Когато един зъб не е зацепен правилно при дизела не трябва ли да се срещнат клапан и бутало?
  3. Здравейте колеги. Крам AUDI B4 1.9 TDI.Преди седмица смених агренажния ремък в сервиз в който го сменям за втори път.След първата смяна 60000 км. нямаше никакви проблеми.След сегашната смяна ми направи впечатление ,че разхода се повиши драстично, 9.5 извън градско каране като до момента беше 7.8-8 в града и около 6.5 извън. Интересува ме дали има вероятност да са зацепили ремъка неправилно, например зъб напред или назад.Освен това колата пали една идея по-трудно след смяната т.е. малко повече върти. Благодаря ви предварително
  4. Мишо не успя да свърши работа,решил съм да тествам и Жоро пък да видим.Юнитреид и Аутотехника не стават.Един познат с бензиново AUDI е много доволен от Юве.Ако Жоро не се справи и аз ще отида в Юве. Прочетох във форума ,че има доста колеги с моя проблем. Ако се окаже ,че ми е запушена цетката в резервоара доста ще се посмея на прехвалените топ майстори,които ми обясняваха че имам слабо налягане на турбото,а колата върви като обезумяла до 3000 оборота, освен това при напъно скъсан маркуч от кулера в смукателния колектор проблема го нямаше.
  5. А на мен защо ми наприказва куп глупости,а не ми оправи колата?
  6. Гумички на клапани.Ремонта не е скъп.
  7. Къде се намира въпросният Жоро и как се стига до него
  8. Колеги прочетох във форума ,че Жоро е много добър.При Мишо вече ходих ,но ефект нямаше.Интересува ме Жоро дали прави дизели?
  9. kkassabow

    Проблем с B4 1.9 TDI

    Даи малко повече подробности за супер дизел
  10. kkassabow

    Проблем с B4 1.9 TDI

    Мисля да сваля резервоара и да изчистя цетката.Пък после ще видим.
  11. kkassabow

    Проблем с B4 1.9 TDI

    Забравих да спомена,че няма добавка която да не съм опитал.
  12. kkassabow

    Проблем с B4 1.9 TDI

    При мен го прави доста по често.При рязко ускорение около2800-3200 оборота колата забива муцуна и колкото и да подаваш газ нищо.Връщам педала и подавам отново и се оправя,но за жалост не всеки път.Някои казват ,че било от дебитомера,но имам съмнения че е тои.Колата върви много добре и харчи перфектно 7.8 при градски условия в Софииските задръствания. Но този проблем си е страшничък,защото един път ми го направи при изпреварване ,а от дръгата страна идваше кола. Не знам къде да отида.
  13. Колеги прочетох мненията на повечето от вас и доста ви се чудя. Хората направили многоточков инжекцион ,а Пешо и Гошо ще го правят карбуратор. AUDI и Газ в едно изречение не трябва да се използват. Дали наистина е по-евтино.И ако евентуално някой от разбирачите спиращи инжекторите с релета недай си поже обърка нещо. Разбирам ви че цената на бензина е доста висока,но ако газта беше алтернатива то голяма част от производителите на автомобиле щяха да произвеждат сериино автомобили с газова уредба. Може и да съм невеж ,но се сещам ,че само в Корея правиха някакви плахи опити. Та с две думи:За бога колеги не чупете колите си.
  14. Здравейте колеги!. От една година насам колата на 4-та и 5-та предавка над 3000 оборота прекъсва и след като върнеш газта и подадеш отново се оправя.Особенно често го прави при рязко ускорение и на баир.Сменях всички филтри няколко пъти,но няма ефект.Попитах във форума къде да ида на диагностика и те ми препоръчаха Мишо.Момъка е готин,но ми каза,че проблема е от ниско налягане на турбото.Сигурно някои от маркучите изпускал.Ако знаеше ,че седмица преди да ида при него на връщане от Пловдив скъсах напълно маркуча които от кулера влиза в смукателния колектор и нямаше такъв ефект едва ли би го казал. Имам съмнения ,че може и цетката на резервоара да е запушена и да не стига гориво. Страх ме е да ида където и да било ,защото съм се напатил от пишман майстори. Бих се радвал ,ако някой може да даде някакъв съвет или да ми препоръча проверено място за диагностика. Благодаря!
  15. Някой има ли представа от къде може да се купи щората за B4 Avant която покрива багажника ,тъй като ми се счупи едната пружина. Благодаря.
×
×
  • Create New...