Jump to content

audi_fan

Members
  • Мнения

    86
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi Allroad 3.0 TDi

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

audi_fan's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги, какво стана с този диск. Говореше се че до края на другата година ще излезе а до сега не съм го виждал. Има ли въобще такова чудо или да не си правя труда да го търся.
  2. Чуйте каква забавна песничка намерих на тема Ауди http://vergil.data.bg/AUDI.mp3 Ако някой знае руски да превежда. (пее ce нещо Нисан...Мерцедес...Audi...traum wagen...) Доста е забавна. Трябва някой да я преведе и изпее на български и сигорно ще стане химн
  3. Да и аз също мисля, че МТМ не може да е зле но все пак ми е интересно дали някой е слагал чип на 180к.с. и как е? А инче освен цената другия неприятен момент е че най-близкия представител на МТМ е на 800км в Атина!
  4. Тъй като мнг се чудя дали да си сложа чип на Аудито искам да знам дали има някой в форума който вече го е направил, за да сподели как е. Аз се колебая главно зареди цената (900евро за МТМ чип) и ако си слагам искам да съм сигорен, че ще има значително подобрение.
  5. Подарявам емблемите "А4 1.8Т" за задния капак(непокътнати от свалянето). Ако някой ги иска да пише... Можете да си напишете и 4.8Т xaxaxa
  6. Да и ако искаш примерно да си пуснеш парното или климатика кво парайме? Само с две духалки в това голямо купе...
  7. Боже господи, всякакви селяний съм виждал но това вече е прекалено. Ето я -> http://www.mobile.de/SIDzV6gV5ykQcSiAhTptr...11111247761629& Добре какъв човек трябва да си за да причиниш това на колата? Това просто е гавра!
  8. Искам да си взема някакви 18ки за лятото. Знаете ли каде продават хубави но да не са реплики?
  9. Добре пич. Ти и твоя майстор явно разбирате повече от МТМ и К&N които са безпорно #1 в своята област. МТМ да не са като Digi Tuning. Не случайно дават 2г. гаранция без значение от километрите.
  10. Искам да си купя 4 чисто нови оригинални 18ки S-Line на AUDI. От каде е няй-изгодно? Неска питах при тея мошенници Порше БГ и ми обявиха 820лв. на джанта и което е по-интересното като ги питах дали мога направо с гуми да ги поръчам тоя пич вика няма проблем. Значи може да са с гуми Goodyear (не знаел точно какви) 1250лв. едната!!! И си викам ааа не си познал. Така, че от каде мога да ги поръчам да дойдат по-тънканайка? От някоя автокъща ли, не знам...
  11. Леле това не е истинско само че накрайника е мнг грозен.
  12. ОК. Значи само чип ше слагам. Въпроса е как ще го купя? Избрал съм на МТМ тъй като е с най-добри показатели 430Нм 207кс. А защо няма сми от спортен филтър. Примерно К&Н. Btw Конус може ли да се слага на дизел?
  13. И аз това си мислех. Значи махам катализаторите и слагам спортен филтър и един МТМ чип и съм готов а?
  14. Хора има ли смисъл от спортна генерация на 2.5тди 180кс. И освен чип, какъв друг тунинг може да се направи? Мерси
×
×
  • Create New...