Jump to content

jicata_1968

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    ауди а6

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

jicata_1968's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Търся ABS модул 4F0 910 517 K, 4F0 614 517 K, за AUDI A6 4F 2005г. 0888 427 493 Иван Маринов
  2. Ползвам я разбира се, картата за БГ. е доста подробна с меню и звук на български и с избор на глас ( мъжки или женски ). В сервиза в който ми монтираха системата са си сложили картата само видях, че е микро SD и е 8 GB.
  3. Здравейте колеги, оказа се най простото нещо, ама кой да знае?, отидох да направят баланс на гумите, но се оказаха почти балансирани с много малки отклонения, тогава единия от майсторите видя, че ми няма дистанционните пластмасови втулки на джантите където лягат на главините. Отидох до маргел взех си 4 втулки за 35 лв. и колата ЗАСПА , При пробата волана не трепна от 100 км. до 180 км. Не знаех, че тези втулки имат толкова голямо значение.
  4. Вече не знам къде могат да направят ХУБАВ баланс на гумите, може би ще направя баланс в Дунев Мотор спорт, въпреки, че мненията за там са противоречиви.
  5. Реглаж правих миналата година, а и волана стои прав без да дърпа при висока скорост, за скоростната кутия мисля, че няма значение защото го прави и когато е на скорост и по инерция, единствено каретата не знам дали са проверили хубаво в сервиза, но ми казаха, че всичко е (бетон). В Дунев Мотор спорт са категорични по приказки, че ( Вибрациите във Волана при скорости от 90-130км/ч и изчезват при скорост над 140-160км/ч се дължат на небалансирана гума или дефект в протектора на гумата. ). Не се усъмних в гумите защото се държеше по един и същ начин и със зимните и сега с летните, които са монтирани и балансирани с джанти в различни сервизи.
  6. Монтажа и баланса на зимните и летните гуми са правени на различни места и с различни машини, странното е, че и с двата вида гуми тресе по един и същ начин. При 120 км. започва леко да тресе и малко след това изчезва, но при 140 км. вече се усеща дста силно.
  7. Здравейте колеги, от известно време забелязах, че когато карам с по висока скорост започва да тресе предницата при 140 км. без значение дали давам газ или съм по инерция. Ходих в сервиз да прегледат цялата предница и ходовата част, от там са категорични, че всичко е ок по ходовата част. Смених и гумите зимни-летни, които са с различни джанти, но проблема си остава. Ще се радвам, ако някой е имал такъв проблем да го сподели.
  8. Управлява се и от двете места, просто излиза на дисплея като ДВД 1 и се превключва от бутоните на MMI. , а докато си в режим навигация може да се пусне радиото.
  9. Ето за това става въпрос. http://www.aliexpress.com/item/New-Arrive-Car-DVD-player-for-AUDI-A6-A8-Q7-2005-2009-with-GPS-Bluetooth-IPOD/861626833.html продължавам да си я ползвам и съм много доволен
  10. не са най добрите снимки, но се вижда
  11. Здравейте колеги, може би съм първия който си слага такава мултимедия, искам само да изразя мнение. Мултимедията е невероятна и според мен си заслужава инвестицията. Навигацията е доста бърза откъм опресняване на данните, картите са много добри и поддържа 3D, да не забравя да отбележа, че гласовите команди и менюто са на български, като може да се избира мъжки или женски глас, дисплеят е просто супер и много чувствителен на допир, а интеграцията с оригиналната система направо ме изумява, имаш чувството, че си ползваш старата система като визия и изведнъж дисплея става тъч скрийн и се наслаждаваш на музика, видео и навигация с невероятно качество, има и bluetooth , за връзка с телефон, като има и опция да се свърже с мултимедията и да изкарва музиката от телефона на оригиналната система за звук. Има слотове за USB и карта памет с поддръжка до 32 gb, което е напълно достатъчно.
  12. Здравейте колеги, някой слагал ли е такава навигация ?
  13. jicata_1968

    Търся кожен салона

    чукни за а6 , сребристото е мойто и го разгледай , никой не вярва , че са ми го тапицирали тук http://www.avtointerior.bg/index.php?optio...1&Itemid=55 , разгледай и другите , иначе се намират в гео милев .
  14. сваля се въпросната кора , и хубаво се почиства улея от боклуци , на кората има много тънък жлеб по цялата дължина , улея е в долния край на стъклото и е пластмасов , когато се слага кората трябва да се уцели жлеба на кората да влезе в улея от единия край и с натискане да се уцели до другия край , не е нужно да се слага силикон или нещо друго , и при мен влизаше вода от филтъра , но си взех такъв с активен въглен и оправих въпросната кора , всичко си е измислено
  15. jicata_1968

    Търся кожен салона

    колега , аз съм със същото ауди и си направих нова тапицерия от естествена кожа , става невероятно срещу 1100 лв.
×
×
  • Create New...