Jump to content

andry_z

Members
  • Мнения

    176
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно andry_z

  • Рожден ден 8.01.1985

Друго

  • Kaра
    S4 3TFSI-450HP

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София

Последни посетители

3230 профилни разглеждания

andry_z's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Да нея взех, спазарихме се за цената и я отнесох. На реални км е и страшно запазена. За доработките няма да коментирам. Направена е с желание и пари, а резултата е впечатляващ. Колкото до бялата от Асеновград , виждам че се продава от същата автокъща. Когато бях да я гледам, момчето каза, че си я е взел за него, но решил да я продава. Явно си я е регистрирал в последствие и сега пак е я е пуснал.
  2. А за тази има ли някой инфо: http://www.car24.bg/11464887721683481
  3. Врачанските и двете са били ударени, даже на синята по WIN-а излизат снимки от аукциона в САЩ. Изскочили са и страничната възглавница и тази на волана и беше със статус Salvage. Черната е със статус total loss при проверка по WIN. Иначе бяха направени много добре и са на реални километри. Тази бялата дето е в София сега има много забележки, и двигателя не ми хареса как звучи. Предна , задна броните са за боя, а джантите са страшно ожулени, и си е на 209 000, което не е малко.
  4. Да, прегледах няколко варианта. Тази от Асеновград я изтървах. Иначе беше що годе прилична. Дисковете и бяха за смяна и имаше скъсано уплътнение на шофьорската врата долу в краката. Отделно левия фар беше увлажнен. Бях и до Враца да видя двете коли. И двете са в много добро състояние и може би ще се спра на някоя от тях. Само трябва хубаво да се прегледат документите им.
  5. Ето това чаках като отговор С мен идва един приятел, който се занимава с диагностики. Ще я прегледаме и после ще ги проверя всичките в Порше да видим там какво ще излезе. Sent from my SM-N910F using Tapatalk
  6. Благодаря за изчерпателното обяснение. Ясно ми е , че ще се дават такива суми. Без диагностика тестване, проверки в Порше не бих се метнал. Тъпото е ,че избора в БГ е много ограничен от към S4 B8. И общо взето ако не стават трябва да се търси вариант от чужбина. А там ще има проблеми с огледи и т.н. .... Сега почивните дни отивам да ги гледам. Дано поне една да става и да има подробна история в Порше, но малко почвам да се съмнявам.
  7. Така е, това е ясно и неизбежно. Скъпо е належащ ремонт по скорости или двигател. Ясно е , че ако трака, хлопа, придърпва , присецва и т.н не е на добре. Питах за неща характерни за тези двигатели и кутии. Колите ще се диагностицират преди покупка задължително + проверка в Порше.
  8. Колеги, кажете за какво да гледам на място. Знам , че двигателя е сравнително нов и няма много писано за него, да не кажа нищо. Затова искам да знам какво да гледам покрай скоростната кутия и двигателя? Какви са сиптомите вещаещи скъпи последващи ремонти? Разбрах, че и двете коли са минали през Мишо от Горубляне. Чух се с него и каза, че от към електроника са ок. Той им е ъпгрейдвал навигациите.
  9. Цецо, на живо ли отиде да я видиш или се чухте по телефона? Аз се чух с него и звучеше нормално, даже отговори каквото го питах, беше отзивчив. Може да не си го уцелил в настроение А някой има ли инфо за автокъща Кентавър във Враца. От вчера има нова S4-ка там (същата къща като втората кола, която съм посочил най-горе), или поне снощи я видях: http://www.mobile.bg/11474299932048850 Сега видях, че съм гледал рекламата на автокъщата точно над контактите.... няма нищо общо, тя даже е в София..
  10. До колкото прочетох за Audi S4 ако имаш тези бутони, задължително имаш и спортен диф.
  11. Над лявата врътка на климатроника има 4 бутончета. Те са за промяна между режимите на работа на диференциала. Sent from my SM-N910F using Tapatalk
  12. Това е интересно, може ли да дадеш повече инфо, че не намирам такава тема.
  13. Тази не е със спортния диференциал, няма панорамен таван и keyless access също. Отзад също няма вентилация, другите и двете имат. Все пак ще мина да я видя и нея за сравнение, набелязал съм я само за това. Сега видях ,че има още една от Враца от същата къща: http://auto.bg/pcgi/details.cgi?adv=11449521538710747&page=1&searchres=e188lfy1
  14. За салона според мен изглежда сравнително добре. Имам познат с кола с кожен салон на 84 000 реални ( купива си я нова) и е намачкана отстрани повече от тази. Всичко зависи колко килограмов е собстевеника . Иначе се возих в една такава и усмивката не слизаше от лицето ми. Страхотно върви , а звука е .... Тия дни ще ги прегледам на живо.
×
×
  • Create New...