Jump to content

plamendev

Members
  • Мнения

    430
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно plamendev

  • Рожден ден 21.05.1978

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    287145486

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

1948 профилни разглеждания

plamendev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте продавам оригинални метални джанти 4 бр. за Ауди 80 Б4. Към джантите имам и 4 бр. оригинални тасове. Цена за всичко 100 лв. При интерес моля пишете на лични.
  2. Мен лично много ме накефи това: Едно напълно ново технологично решение за снижаване на разхода на гориво в новото Audi RS 6 Avant е системата cylinder on demand (COD). Смяната на работата от режим на четири цилиндъра, към осем отнема едва няколко стотни от секундата. Единственият начин водачът да забележи това е с помощта на индикатора на инструменталния панел. Не съм чувал някъде другате да се прилага този подход. Това говори колко иновативни са хората от Ауди.
  3. Ето и малко снимки на джантите. Последно 140 лв. за всичко.
  4. Извинете ме, ако има линк към клищчето вече. Заслужава си да се види с какво се занимават някои пенсионери на запад http://fakti.bg/avto/50299-nai-barzoto-audi-v-sveta
  5. Продавам комплект 4 бр. оригинални джанти 4х108 за Ауди 80 Б4 в много добро състояние. Към джантите има и 4 бр. оригинални таса. Цена за комплекта 200 лв. При интерес моля пращайте ЛС.
  6. И пеи мен имаше подобен проблем. Оказа се, че кабелите които минават към задния капак са накъсани и дават на късо. Ту ми работеше ту не. После започна да ми спира и нягреватетя на задното стъкло. Отворих маншончето което се намира от дястана страна мисля, че беше и ремонтирах кабелите.
  7. Здравей колега. При мен се появи същия проблем преди около 5 год. и тогава бях много ентусиазиран да си го оправям. Ходих търсих метериали майстори. Искаха ми някакви цени от порядъка на 200 лв. и нагоре . В крайна сметка се отказах и реших проблема по най-лесния и дървен начин. Имам един телбод който е подобен на текер, но стреля много по-малки телчета и с по-малка сила. Прекарах с тази машинка целия провиснал таван и си карам и си свиркам. Мога да ти кажя, че колкото хора съм возил в колата на никои не му е направило впечатление, че съм решил проблема с провисналата тапицерия по този начин. Ако проблема беше в нещо друго спирачки, гуми, окачване и т.н. компромис не правя. Ама този таван кои ще ми го гледа. Предцених, че инвестицията не си струва все пак колата е и на 20 год. Клко години ще я караш още?
  8. И при мен го има същия проблем не знам по колко точно доливам и на колко км, но факт е, че губя антифриз а видимо няма никакви течове. Това което ми прави впечатление е, че това се случва само лятото когато колата загрява до темп. близо до 100 градуса и перките се включват често. Зимата този проблем не се наблюдава. Това ме навежда на мисълта, че антифриза се изпарява от някъде, но къде може да е това някъде? Според мен само от капачката на разширителя.
  9. След като вчера си откупих колата от един сервиз в който я бях оставил за преглед защото ми предстоят едни 5000 км. следващия месец майстора ме зарадва, че съм на път да сменям заден мост. Викам му защо какво и има на колицата. Той ми каза, че била "разкрачена" отзад това което могъл да направи е да я събере максимално и някакси все пак да я вкара в норми, но ми каза, че отвори ли още малко моста е за смяна. Викам си бре маааа' му стара аз не съм се напивал толкова, че да си го турям на колицата отзад , не влизам и с ръчна по завоите и тогава ме огря мисълта за коловозите в кварталните улички в нашата добре почистена столица тази зима.
  10. Аз карам по този начин и лично аз съм си избил вътрешноста на катализатора (с щанга от Москвич ). Защо го направих? Точно защото не искаш да давам пари за резонаторни гърнета. Резултата 6 г. каране около 80К пробег, никакви проблеми.
  11. След дълго обикаляне по морги и обаждане по обяви за Б4 -ки на части, си купих една нова брава за скромната сума от 214 лв. Няма как без багажник не може.
  12. Ейййй, никой ли няма някаква останала повредена брава да си я разделим, ако върши работа.
×
×
  • Create New...