Jump to content

Jorkata DZ

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Jorkata DZ

  1. За това за пуйките си напълно прав, колега. Ако успея да го регулирам по някакъв начин задължително ще пиша. Дотогава ще си возя и аз пуйките в багажника. И това опитах, колега. Не става - багажника едвам се отваря сега, а е плътно по купето.
  2. Май е под кората под волана, колега
  3. Колеги, имам един глупав проблем - багажника на Coupe-то ми скърца като за световно дори и на равен път. Първо мислих, че е някоя пластмаса, но не е. Самият капак издава отвратителен звук (много е дразнещ). От две седмици си играя да го регулирам от страничните тампони и не става. Дайте някакъв съвет!
  4. Jorkata DZ

    Търся за 80 Coupe

    Колеги, някой има ли представа от къде мога да си намеря малката част от решетката на предната броня за Audi 80 Coupe, 90-та година, защото ми я откраднаха!!! Благодаря предварително!
  5. Jorkata DZ

    Фарове за В3

    Колега, турски са 40 лева бройката; Хела-бош са 80 - 100 лева.
  6. Мерси, колега. Ще отскоча до Юнитрейд. Слагах й и капачка от 1.8 карбуратор (тя нали е за по малко налягане), но продължаваше да тече. Тази, с която е в момента е от Фрида на Борис - оригинална за 1.8 DZ.
  7. Не загрява - работи съвсем нормално. Губи към литър на седмица. Нивото на маслото е нормално. Помпата не съм я проверявал.
  8. Колеги, бях в сервиз. Компресията на двигателя е нормална. Няма и запушване на маркучите, термостата и цялата охладителна система!!! Ако й сипя добавка ще има ли подобрение или ще продължавам да изпускам налягането на охладителната система???
  9. Сменил съм я, колега, не е от нея.
  10. Мерси, колега. Не излиза бял пушек от ауспуха, термостата е нов, не съм й слагал добавка и предполагам, че не е запушено радиаторчето на парното. Ще отскоча до някой сервиз.
  11. Колеги, карам Audi Coupe, 1.8 DZ-двигател и имам следния проблем: охладителната система тече от всяко възможно гумено съединение. Сменил съм почти всички маркучи и капачката на разширителния съд. Охладителната система "надува" и всеки ден изпускам налягането. Въпроса ми е дали е "издухала" гарнитурата на главата или проблемът е друг? Ако някой може да помогне или да даде съвет да пише. Благодаря предварително!!!
×
×
  • Create New...