Jump to content

duvi

Members
  • Мнения

    928
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно duvi

  • Рожден ден 6.06.1982

Друго

  • Kaра
    Audi B4 ABK

Контакти

  • AIM
    duvi_gurka
  • Website URL
    http://duvi.airsoftbulgaria.com
  • ICQ
    153632499

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София
  • Интереси
    Много неща :))

Последни посетители

2522 профилни разглеждания

duvi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. duvi

    Бобината на Б4 АБК

    Имам абсолютно същия проблем, При як дъжд пали от десетия път но пали.. и аз така знам, че трябва да се смени бобината но покрай нея и кабеляка мисля да сменя та за сега карам на без нерви докато запали от 10-тия път и тръгвам При мен има пукнатина колкото косъм на горната част на бубината.
  2. Мдам на тия десетки мое забиеш по един кренвирш и да си правиш Хот Дог ))
  3. Като го правим културно и спокойно и гледаме всичко да тече като по вода със шествието е така .. 1 минути и 30 секунди време в новините. Ако обаче на всяко кръстовище блоквахме всички от ляво и дясно и пускахме цялата колона да мине... и след това да вкараме една кола през вратата на БНБ цяла вечер щяха да говорят за нас... Но не това е целта радвам се адски много, че показахме че може и мирно и спокойно да стават нещата и то в не малки мащаби !!! Важно е мъника да се оправи !
  4. Нямам думи просто ... за това просто и ясно Поклон пред всички ви !
  5. Според мен още с тръгването трябва да сме на авариики и по целия път да сме така. Скорста с която ще се движим е 20-30 км. и с включени авариики хората ще се замислят аджеба кво правим.
  6. При положение че по Бул. България се движат по двойки колите и на НДК се изтеглят по 1 и при зелена вълна за нас ... мисля че проблем няма да има ! Но както кажат от СДВР
  7. Банда в неделя мисля няма много коли пред БНБ ..
  8. Очакваше се от полицията да направят нещо такова. Но това не би трябвало да ни спре. Важното е да се съберем на НИМ и да сме подредени. Полицаите ако кажат тръгват първите 30 коли в кордон така да бъде. Не мисля че някой ще се оплаква или ще има ексцесии. Като тръгне колоната с пилотките другата група тръгваме след тях и си спазваме правилника за движение. И да ни спират светофарите не забравяйте че е НЕДЕЛЯ и няма да има кои знае какъв трафик. Просто кордона си минава транзит ние си изчакваме и си караме в пакет.
  9. Не се ядосвайте банда ... След неделя ако всичко мине както трябва ще съберем парите и ще се опитаме да надигнем глас за ддс-то
  10. Трябваше да има репортаж по Нова ТВ за това, че тия комисии които трябва да помагат нищо не правят и отказват наред ... но нищо нямаше
  11. http://atv-bg.net/forums/showthread.php?52...EF.-OFF-road.BG В списанието са сложили апела за помощ
  12. http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/11/17/...izirat/?ref=rss
  13. Малко по темата ... сега за шествието да не почнете всички да си миете колите... за да са чисти и спретнати пред камерите. По добре Неделя сутрин ги забършете с един парцал а 10-15 лв за мивката ги събираме и ги пускаме по сметката на Биби.
  14. Аз също ще съм на линия в неделя ! 100%
  15. Няма ли да се смесим така с тия за опазването на горите ?
×
×
  • Create New...