Jump to content

BAHOLINO A4 TDI

Members
  • Мнения

    1237
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно BAHOLINO A4 TDI

  • Рожден ден 19.09.1978

Друго

  • Kaра
    w450, 535d

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София
  • Интереси
    Мноо

Последни посетители

4510 профилни разглеждания

BAHOLINO A4 TDI's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега, поне успя ли да свалиш от цената?
  2. При F10 M5, за разлика от Е60, няма драми с лагерите.
  3. По правило, след 6-ти месец се пишат следващата година...
  4. Първото нещо което се вижда е, че колата е "американка". Ако решил да я гледаш, първо я провери в carfax или някой подобен сайт дали случайно не е плувала преди да дойде в Европа.
  5. Здравей колега, Провери дали спирачните апарати да не са клеясали и да задържат.
  6. "Премиум" марка Смарт ТВ под 1к трудно, трябва да ти направят доста сериозна отстъпка да дойде на 600-700. Все пак опитай се да убедиш мадамата че едни 400-500 горница за "смарт-а" не си струват, и по- добре да ги изхарчите за нещо по-смислено
  7. Ако не държиш да е Смарт, има LG-та 43' за околко 600лв.
  8. Не виждам драма в това че контейнерите на роботите са по-малки в сравнение с класическите прахосмукачки. При роботите идеята е друга: да чистят всеки ден, като по този начин няма да се събира голямо количество боклук. Аз лично предпочитам на 2-3 дни да изпразвам контейнер на робот, отколкото да чистя с конвенционална прахосмукачка 2 пъти седмично. Чистенето с прахосмукачка ми е едно от най-омразните домакински "забавления".
  9. От известно време и аз разглеждам и обмислям покупката на прахосмукачка робот, та попаднах на следното сравнение:
  10. Само да допълня колегата по-горе относно каското, обикновенно лизинга те задължава да правиш каското при/през него, и процентната премия се оказва доста по-висок от колкото ти можеш да намериш/ екстрички от които добре печелят . До сега не съм видял лизинг да дава каско на 3 и на под 3%, а реално за нова кола почти всеки брокер който е час ще ти направи каско на под 3%. Отделно ако решиш да продадеш/прехвърлиш колата преди да е изтекъл срока на лизинга се почва пак с едни не малки таксички. Последния път като прехвърлях лизигова кола ми поискаха такса 1600лв... и те така... Сметни си всички таксички да не се окаже че от 5% оскъпяването е скочило на 10%
  11. Напълно реални са си цените, колега Няколко пъти вече пазарувам оттам, само че за друга немска марка, и наистина частите (не всички разбира се, при някой няма чак такава голяма разлика) излизат на цената на части от Симеон. Конкретно за S4 не съм се задълбавал в търсенето на обтегачи, семеринги и тнт, а исках да просто дам примерни цени на някой части, понеже тук много хора казаха че били безбожно скъпи ... Сигурно е така, ако си пазаруваш от бг дилър
  12. Влязох да проверя от любопитство в сайт от който пазарувам ОЕМ части, какви са цените при S4, и излизат следните : Амортисьори за S4 (4.2 '04) 150$-230$ бр. в зависимост дали е с/без спортно окачване Пружини предни-110$ бр. Предни накладки- 83$ Дискове-312мм. 88$ Верига- 96-112$ (незнам каква разлика може да има)
  13. Ако се окажат износени ламели- смяната им + масло с филтър и тнт. излиза около 2к. лв. Наскоро мой приятел прави тази интервенция.
  14. BAHOLINO A4 TDI

    Audi Q7 II - 2014

    Задните седалки, за разлика от предишния модел, са много удобни за дълги преходи. Един от малкото актуални SUV с които бих тръгнал на дълъг път(над 800км) возейки се отзад без да се притеснявам за комфорта и дали няма да ми изтръпнат краката. Като комфорт и лег руум бих определил новата Q7 с една идея по-добре от актуалния MB GL. Единствения недостатък, според мен, е при подаване на повече газ(3.0тди), от багажника или по-точно под него(гърнетата) се чува едно доста силно (дразнещо според мен) свистене, което при нормално натискане на газта липсва.
×
×
  • Create New...