Jump to content

Kiryakov

Members
  • Мнения

    892
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Kiryakov

  • Рожден ден 31.07.1989

Друго

  • Kaра
    BMW 740d F01

Контакти

  • Website URL
    https://ohost.bg
  • Skype
    gamehost.bg

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София
  • Интереси
    IT Infrastructure

Последни посетители

3893 профилни разглеждания

Kiryakov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, колеги. Ще съм благодарен, ако може да споделите как мога да проверя оборудване на автомобил и евентуално история преди покупка. VIN: WAUZZZ4H7BN020461. Бих искал да знам на какъв пробег е препоръчително да се смени верига или не се сменя превантивно, а когато започне да се чува на студен старт? Благодаря предварително! Поздрави!
  2. Здравейте, колеги Търся да закупя хидросъединител (турбина) за Audi 80 B4 1.9 tdi автоматична скоростна кутия. Намирам се в гр. София, но може чрез куриер за цяла България. Предложения с цени: тук в темата, на ЛС, tech@speedy-net.bg или 0898 59 26 06.
  3. Колата е продадена цяла днес за 1200 лв. Обявата е за триене.
  4. месец май 2013. Нещо по-конкретно ако искаш да знаеш не се притеснявай да попиташ Колата за момента се продава цяла на цена: 1250 лв. Номерата са свалени и върнати в КАТ. Двигателя е разглобен до двете глави. Линкове към обяви в mobile & cars: http://www.cars.bg/c574685 http://www.mobile.bg/11389738795526710 Все още нищо не е сваляно и продавано от колата като части. Изчаквам още малко да се купи цяла и я разкоствам.
  5. Здравей, Здрав е да. Има механизъм за телефон в подлакътника.
  6. DR_Dimitrov - Имаш ЛС Малко подробности за автомобила след разглабяне и обстоен преглед: Бомбетата са откъснати от купето и от двете страни вследствие на удара. Левия рог е счупен и спукан на няколко места, а десния само леко крив. Двигателя е прескочил зъб и ударил 6-те бутала от 5-ти на брой клапан във всеки един цилиндър. Една от бобините е счупена (здрави са две) Скоро ще кажа в какво състояние са и скоростите. Нова цена на колата цяла: 1300 лв. (поради това че мотора не работи) Мотора да се смята за части.
  7. Здравейте, Продавам турбина от 1.9 TDI 1Z. Сменен корпус с две перки и ос преди около 9000 км. Може да се види в гр. София. Цена: 270 лв. Телефон за връзка: 0898 315 356 Ето и малко снимки:
  8. Здравейте, Продава се цял или на части автомобила от снимките. Колата е карана и поддържана от мен в продължение на 2 години и 6 месеца преди да катастрофира на 03.10.2013г. Първа регистрация - февруари 1998г. Левия рог е засегнат от удара и крив (скоро ще кажа колко с точност) Скъсан тампон на двигателя и мръднал напред с около 4 сантиметра. Джантите са 17 цола, нямат сериозни изкривявания от удара. По-късно тази седмица или другата ще дам повече информация за частите след разглабяне на предницата. Автомобила може да се види в гр. София. Цена на целия автомобил: 1700 лв. с коментар в рамките на разумното. Контакт: 0898 59 26 06, ЛС или тук в темата.
  9. Здравейте, Имам счупени пластмасови щипки на две маслени магистрали които седят в картера. Имате ли представа дали съществува някакъв ремонтен комплект (само пластмасовите щипки)? Където и да отида ми казват, че трябва да се поръча от Порше и да се чака седмица-две... Ходих в моргата на Спас (Враждебна), но там счупиха два комплекта от опити да ги свалят. Явно не подлежи на сваляне. Предварително благодаря!
  10. Намерих пружинка и повдигач за клапан от Спас (Автоморга Ауди във кв. Враждебна) Консумативи от gsb - благодаря за привлекателните цени и бързата реакция. До момента консумативите които съм взел са: Гарнитура за лява цилиндрова глава - 1 бр. Болтове за цилиндрова глава - 1 комплект (16бр.) Гумички клапани - 30 бр. Капачка разпределителен вал - 1 бр. Всмукателен клапан - 1 бр. Пружина за всмукателен клапан - 1 бр. Гарнитури капаци на клапани - 2 бр. Повдигач всмукателен клапан - 1 бр. Свещи - 6 бр. Остават: Гарнитура за дясна цилиндрова глава - 1 бр. Гарнитура изпускателен колектор - 2 бр. Гарнитура всмукателен колектор - 2 бр. Капачка разпределителен вал - 1 бр. Семеринг за колянов вал - 1 бр. (евентуално) Все пак ще ги отворя и двете и ще сменя всеки нужен консуматив за мотора за да съм сигурен, че няма да имам проблеми. Благодаря на всички за съветите и препоръките. Ще пиша отново какво се случва.
  11. Не мога да намеря такава пружинка за клапан. Не била производна част и не се продавала никъде.. Някой втора ръка да има такава която не му трябва?
  12. Здравейте, колеги Днес бе отворена едната глава (от страната на цилиндъра който държеше компресия 0.0) Оказа се - счупена пружина на клапан и счупен смукателен клапан от бутало. Освен това от тази страна на двигателя, колата е била с две фабрични свещи :D/> Все още не е разглобена другата страна - там където един от цилиндрите пълни свеща с масло и държи компресия 9.5. Съветват ме да не я отварям, а да сменя само гумичките на клапаните и гарнитурите на капаците на клапаните, но все още не съм решил дали ще се отваря. Ще пиша в темата какво се случва.
  13. Не е проблем с ангренажа. Работи на 4 цилиндъра от общо 6. На лявата глава един цилиндър е с комперсия 0, а на дясната един от цилиндрите пълни свеща с масло и държи 9.5 комперсия. От ауспуха пуши бЕло и се тресе цялата. Лятото ми прегряваше без причина - може би спукана глава. На целия карък когато се повреди в двигателя нямаше и капка масло (изцяло сух) при положение, че 3 дни преди да се повреди имаше масло и лично го проверих. Картера си е здрав - не е изтекло оттам. Не знам все още какво точно е, но си е сериозно. Спукана глава или счупени клапани (предположения за момента) Като се отвори ще се разбере. П.С. Ангренажа е сменян и цялото обслужване е правено преди около 5-6 месеца при vladi_di Не вярвам да е прескочил. П.С2. От клапаните се чува цъкане/щракане не винаги - от време на време.
  14. Здравейте, колеги Тази седмица ми отварят мотора на красавицата - Audi A4 B5 2.8 30V ALG. Бихте ли ме посъветвали откъде да купя части за мотора? Ще ми трябват: гарнитури за главите, гарнитури за капаците на клапаните, клапани (може би, скоро ще разбера), сегменти и всичко което е потрошено вътре. В средата на тази седмица ще разбера какво точно ще трябва да се подменя. Ако има колега който продава части за двигатели нека пише на ЛС цени или тук в темата. Благодаря предварително! Поздрави,
  15. Здравейте, Имам проблем с двигателя на колата (Ауди А4 Б5 2.8 ALG) Преди два дни както си карах, започна да работи на по-малко цилиндри. Отидох днес в сервиз на БОШ (до Исул на бул. Даниел Николаев) и установиха, че два от цилиндрите са проблемни. Измериха компресията на мотора и се оказа, че един от цилиндрите в ляво на едната глава няма никаква компресия, а един от цилиндрите в дясно на другата глава държи компресия 9.5 и пълни свеща с масло. Казаха ми, че най-вероятно проблема е свързан със счупени клапани или счупено бутало. Когато запаля мотора оборотите играят и работи на 4 цилиндъра. От ауспуха излиза бяло-сив дим и е очевидно че харчи масло. Не веднъж още доста отдавна ми се е случвало при палене на двигателя рано сутринта (когато е по-студено) да работи по същия начин както в момента, но винаги се е оправяло когато я вкарам в 5000-6000 оборота, е вече не се. Моля, посъветвайте ме къде да закарам колата да отворят двете глави и да установят проблема. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...