Jump to content

KYPO

Members
  • Мнения

    15368
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно KYPO

  • Рожден ден 3.09.1978

Друго

  • Kaра
    PD+flash

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

12961 профилни разглеждания

KYPO's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Дебел ко напраи уа? Убууту бубу?
  2. Шпек оди му разтрии леещия спрелтак, да осъзнае най-накрая, че от V6 освен поставка за бутилки, друго не стаа. Той май е последния дет не го е разбрал.
  3. Бухахахахаахха, кой ве, мен кой ме е бил, че съм се и оправдавал? Не знам Спънки на времето с AEL-a, коя Ве Шес паУа разтега кат спрела. Агхгхгхгхгхггхгхг. Да не стане и с тоя така/което е 95% вероятно/, че баси забавата после.
  4. Тва не е вярно, полиуретана се скапва много по-бързо от гуменяците/особено оргиналните/ на него играта му е да дава подобрено пътно поведение, а не здравина.
  5. Ми беше тунековал със свински опашки и беше докарал коефициента на челно съпротивление, до отрицателни стойности. 240 дигаше на ГАЗ, на бензин, не му стигаше километража. Темата е мноо сходна с неговите.
  6. Реглажен болт има, под една гумена капачка е, и на газ анализатор. Като трее си в сервизен режим, бушон в сивото реле, или мостов кабел на диагностичните букси/кафява и черна/
  7. TPS нЕма, нали имаше тема, стопен е. Не знам тогава на китайски ли писахме, като казахме кво да направи и от кой кво да купи?
  8. Колегите са се объркали, че си куатро. Правилно мислиш, нямаш заден диф. Ся ше почнат ти обясняват как лонг лайф ала бала синтетиките може ги думкаш и по 30К км, но квот и да е маслото, не го карай повече от 10К. Дай малко снимки на бърлогата да я видиме. Ся довидях, че питаш за свещите, ако не си ги сменил, сложи OEM Bosch. Аз след експерименти с кви ли не, заложих на оргинални и съм много доволен.
  9. KYPO

    Търся - TP sensor за 90-ка

    Е тва го дават като заместител едни британски батки, само дет за позиционирането нещо не ми се връзва, как ще стане точно. http://atpowershop.co.uk/catalog/wabash-tp...Csid=pvyagjxquq more
  10. KYPO

    Търся - TP sensor за 90-ка

    Стария модел 4 пина, при спас more има/ше/ точно такъв, дет ти трябва.
  11. KYPO

    Търся - TP sensor за 90-ка

    Неква мода е напоследък, всеки втори сменя TPS по тия варели. Демек си със стария TPS и търсиш друг, който е за тая кола? Ако е така си за друг раздел, купува/продава. Ъъъъъ зависи коя версия ти е компа, щот са два вида TPS-ите за тия курници Pre-March 1990 и Post-March 1990 Единия е с 4 пина букса, другия е с 3. Айдъла е с 2 и на двата модела. Внимавай кво взимаш.
  12. KYPO

    Търся - TP sensor за 90-ка

    А ти как разбра, че ти е за смяна точно TPS. Кой и как ти го диагностицира, че не е наред? Кви са ти симптомите на колата?
  13. Манията! Евала пич, ще следя с интерес. И както каза оямата, не слагай разни мангальочи по колата, С2 изобщо не на такива неща.
  14. Мето самото значение на думата тунинг, знаеш кво значи, дори и чип си е чист тунинг. А тва за кинтите мое се гледа по мноо начини, некой за 5К мое да има, много по-голям резултат, от некоя шматка дет и 30К да потроши, мое нема нищо налично. Тунингарче си ве, нема се правиш на скромен.
×
×
  • Create New...