Jump to content

kostadyn

Members
  • Мнения

    205
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

kostadyn's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Да не говорим че от sportsdirect доставката ти само е 30 лири или около70 лева. Ако ти трябва само един или два чифта , офертата на колежката е повече от отлична
  2. Най-накрая тествах стъклата в дъжд. Ефекта е точно според описанията - над 80 км/ч капчиците се разбягват и може да се кара без чистачки. Интересното е че бягат нагоре и наистина е необичайно. При ниски скорости, стъклото се чисти само с най-бавната степен на чистачките Дано да е продължителна тая магия
  3. Това че не връща предавки прилича да е "сервизен режим на кутията". Този режим може да е предизвикан от много неща Това че двигателят се форсира ми се струва че не е никак добре Задължително ти трябва диагностика, а най-добре е било да я направиш преди покупката.
  4. Виж тук. volkswagen.msk.ru/forum/index.php?showtopic=38939&hl=
  5. В с Мартен има много добър майстор на автоматици. Казва се Любо и сервиза му е на края в посока Силистра. Има и масло и гарнитурки.
  6. А вдлъбнато от врати на съседни коли може ли да се оправи? Не е по-различно видимо от градушка? И трбва ли да се записвам предварително?
  7. kostadyn

    ауди 100 автоматик

    Износени дискове (беше изчезнала 4-та скорост) Той ги смени всичките. Смени и хидротрансформатора. Между другото мен ме прати при него един колега от този форум.
  8. kostadyn

    ауди 100 автоматик

    Аз ремонтирах преди година точно същата кутия. От всички оферти за ремонта най-изгодна ми беше при Любо от Русе. Направи я и действително не ми взе много пари. Ако решиш да ремонтираш обади му се и на него и го питай за цена.
  9. kostadyn

    ауди 100 автоматик

    Колега, откъде си ?
  10. 50-70лв по моргите. Гледай да нее износено че смяната му е КОШМАР.
  11. kostadyn

    Губи антифриз

    Ох и аз съм го ял тоя ..... Само че заради вентилатора. На такова място са ги завряли че ми отиде цял ден Иначе по темата - почти сигурно е че е радиаторчето Сменя с ново , втора употреба радиатор не е добре. Присадка няма да ти помогне.
  12. Загрява наистина? Или уреда ти показва че е загряла ?
  13. kostadyn

    Де избега маслото

    И да смениш маслото файда няма Както казват: "маслото е като фотоапарата - не прави чудеса! " Имах същия проблем преди 2 години! Излязоха сегменти.
×
×
  • Create New...