Jump to content

RaDi_b4

Members
  • Мнения

    26880
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от RaDi_b4

  1. Още един глас за Божидар. Направи чудеса с един 34 годишен сейко, смачкан и неработещ от 10 тина години.

    esaha7aj.jpg

    СтилЯнка, такъв смех си по отношение на часовниците, че най-добре даже да не се снимаш с тях, ако ме разбираш.

    Вярвам, че си виждал часовник за над 2000 лева само на картинка, а за по-скъпи няма и да говорим. Сигурен съм, че за качество на изработка пък въобще няма смисъл да те питам.

    Замълчи, най-добре.

    Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

  2. :hilezh:

    Категорично това творение не е фабрично, за мен е проява на нездрав разум и сътворено от някой гаражен майстор. Ако има стъпалце, как ще се охлажда това чудо там точно?

    А и кое и е най-доброто, като пасажерът затиска с дирника си звука, като същевременно получава ректален масаж, особено ако в колата свири Азис?

  3. Съдейки по трите грешки - едва ли.

    0561 излиза при неправилно конфигурирана горивна смес, явно неправилно конфигурирана ГИ!

    16519 може да е или от проблем с подгрева или от откачане, но залагам на първото, с оглед на 16518, направо си е мъртва.

    Ма той има опит с ламбда сонди, кака ще кихне пак.

     

    Първата с ROM грешката не ми е ясна.

     

    П.С. говоря от личен опит, не копирам от рос тека, там всеки може да си провери.



    П.П.С от първата картинка няма смисъл, понеже е статична и си я правил на бензин, иначе корекцията при газ с неправилна настройка щеше да е друга!

  4. ...Ако е за домашна употреба , то всеки нормален човек си прекарва интернет...

    Нали видя идеята, да краква на хората нета, да сърфира безплатно и да се поровква в порното им на скрития хард, от време на време.

  5. Точно от разбиване на wifi пароли гарантирано нищо не разбирам. Позна. Но вие пък в общи линии не разбирате нищо от нормативна уредба, което никак не е във ваша полза. Това, че не пише в конституцията, че разбиването на пароли, по-специално тези на един рутър, е незаконно, не значи, че това деяние не е инкриминирано в друг нормативен акт, което разбира се, при наличието на определени предпоставки, би означавало, че извършителите се преследват от закона за престъпление от ОХ, което вече съвсем не е хубаво, ако се окаже, че държавния обвинител ги нарочи за точно това деяние. В смисъл, честно да си кажа, при и по повод едни регистрации във Фейсбук, доста обстойно проучих нормативната уредба и искам да сведа до общата култура на списващите тук, че ако те се занимават с такива кокошкарщини и все още нищо не чука на вратата им, то това е, защото просто не е дошло времето им.

     

    Нищо лично, просто приятелски съвет.

×
×
  • Create New...