Jump to content

maistora_1

Members
  • Мнения

    83
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    i30

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Последни посетители

934 профилни разглеждания
  • lmbr

maistora_1's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. грешка на езика, нов съм в занаята
  2. Може ли инфо за този вин: WAUZZZ8DZYA076720. Мен по-скоро ме интересува сервизна информация, но всичко е от полза. Мерси!
  3. А4-ката все още не е моя, но преговарям за нея и надявам се скоро да е при мен. Но забелязах, че реотаните на шофьорската седалка не работят всичките + един датчик на парктроника + може да излезне още нещо. Иска ми се да работи всичко изрядно и ще се опитам да възстановя всичко. Ще потърся и седалка от някоя морга, особенно ако е от десен волан, с работещи реотани. Все пак ако някой знае "кит реотани" из нет-а - моля публикувайте линк.
  4. Здравейте, малко е стара темата, но да я повдигна малко. На А4 С5 '99 г. има кожен салон, има си бутоните и подгрева, но явно реотаните са скъсани - топли само страниците на седалки, но под дупето и гърба не топли. Някаква идея как да сменя реотаните или да ги свържа отново? Това е седалката: Мерси предварително!
  5. 4 бр. Летни гуми 205/65 R15 94H Kumho POWERMAX DOT 1004 Made in Korea Както може да се види от снимките гумите са с много грайфер, равномерно износване, колкото и да не ви се вярва са на 35 000 км, бяха на автомобил каран 6 години в Гърция и са монтирани веднъж в завода и демонтирани преди 1 седмица, т.е. не са мъчени на всеки сезон в гумаджийници, но са си стари :!: Само една от гумите има лепенка(така че тя има 2 монтажа и 2 демонтажа 8) ). Цена 80 лв за 4те броя. Понеже ежедневието ми е страшно натоварено бих искал да ме търсите само на ЛС. Всяка вечер ще отговоарям. Гумите се намират в София, Горубляне и за тази цена не предвиждам транспортирането им до офис на Еконт или друга куриерска фирма. Евентуалния купувач ще го помоля да дойде на място да си ги вземе.
  6. Колега, пусни актуален списък с наличниете парфюми, които продаваш.
×
×
  • Create New...