Jump to content

Stanislav.Ivanov

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A3 Sportback

Последни посетители

370 профилни разглеждания

Stanislav.Ivanov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. При проблем с демпфера не трябва ли да тресе и на скорост? Най-често знам, че на първа като потеглям, а аз това тресене го няма, но пък има на задна при потегляне... п.с. Или ако е той си е въпрос на време да се появи.
  2. Здравейте, Колата е А3 8Р BKD, 2.0 / 140 к.с. От около месец усетих едно леко треперене, когато колата е на свободна. Преди няколко дни това треперене стана изключително много и вътре все едно съм на масажен стол, така се тресе. Цялото това нещо е придружено с едно бучене все едно е издънено гърнето (прегледани са всички тръби и всичко е окей). Най-силно се усеща, когато включа задна и започна да отпускам съединителя и в момента в който започне да захапва двигателя вече е чудо. В момента в който колата тръгне и всичко се оправя. Когато оставя колата на свободна и изляза от нея - няма проблеми, двигателят си работи равномерно и нищо не тресе и не бучи. Без значение дали е загряла или студено, колата тресе по един и същи начин само на СВОБОДНА. В движение няма абсолютно никакъв проблем. В един сервиз не успяха да открият, какво може да е и дори казаха, че най-вероятно си внушавам. В друг ми казаха, че почти сигурно е тампон на скорости/двигател. Може ли някак да се провери този тампон дали е той? Някакви други идеи?
  3. Здравейте, Търся резервна гума тип "патерица" за AUDI A3(8P) с размери: 125/70, 5х112 размер на отвора 57,1 (мисля, че това са коректните стойности)
  4. Оправих се благодаря много на всички.Свалих седалките и отворих багажника от вътре.Проблема беше в една то незнам какво точно е като тел завършваща с една пластмаса.http://dox.bg/files/dw?a=e52b65d0db Това ограденото в червено в позицията която е в момента неработи ключалката...издърпах я надясно докрай и вече работи.Нещо е заяла явно, но важното е, че се размина засега.
  5. Благодаря на всички.Сега вече е късно, но утре ще се пробвам да го отворя отвътре и ще видя какво е положението.
  6. Здравейте, За моята Б4 става въпрос.Значи вчера си го отварях няма никакви проблеми.Днес пробвах и нестава.Самата ключалка си потъва, но не отваря багажника.Неможе да е заради ключ понеже сигурно година не съм го ползвал..заключвам и отключвам с алармата.Предполагам ще успея да отворя като сваля седалките , но после какво да правя... Ако не иска да се затвори..Трябва някъде да се види на сервиз или незнам..Ако някой може да каже във Варна къде да отида ще съм мн благодарен..
×
×
  • Create New...