Jump to content

jjj

Members
  • Мнения

    236
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    178434432

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    anrav

Последни посетители

1644 профилни разглеждания

jjj's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. jjj

    Audi A3 (8P) [АРХИВНА ТЕМА]

    мерси, колега! това някъде има ли го в нета - линк, ПДФ, нещо.... доста порових и не мога да се похваля, че съм открил нещо точно и систематизирано.
  2. jjj

    Audi A3 (8P) [АРХИВНА ТЕМА]

    колеги, някой знае ли колко масло събира BMM моторът? 2006 / 2.0tdi Quattro / 140hp, мисля, че е 8 клапана, а не 16...
  3. jjj

    Audi A3 (8P) [АРХИВНА ТЕМА]

    колеги, някой може ли да ме упъти къде във Варна мога да ремонтирам ламелите на парното - двата централните над навигацията нещо са се поскапали. На единиа липсва най-долната пластина и една метална шина, която ги държи всичките, а на съседния не мога да определя какъв му е проблемът точно, но пак е нещо подобно. Иначе ринговете за намаляване и увеличаване силата на струята са ОК. Приемам и всякакви други напътсвия по темата,за които не съм се сетил.
  4. jjj

    B4 / ada / виене

    . . . а някой би ли обяснил как то4но да тествам дали не е от външно каре, какви шумове издава в начало, кави издва в напреднал стадий - просто никога не съм имал проблем с външно и не съм наясно със симптоми и изследването им на ход:-)))
  5. jjj

    B4 / ada / виене

    на твоята какъв то4но и излезе проблема, колега??? щото симптомие миа са сходни с тая разлика, че при мен започна да вие към 60 и впоследствие и към 80... и го чувам отляво. друг е въпроса, че си проверявах дали грее, ма не открих нищо интресно и на двете предни
  6. jjj

    B4 / ada / виене

    май ще се окаже предно ляво лагер.... вчера покарах по-дълго - някъде към 200км и започна да се чува и при друга скорост - сега към 75-80 и определено се чува отпред и отляво, засилва се доста и при отнемане на газта...
  7. колеги отскоро имам следния проблем - карам си и накрая на 3-та началото 4-та (някъде 60км/ч) се чува едно виене, което, ако подам газ и ускоря, спира да се чува.... ... та някой, ако има идейки по въпроса, нека да свирне насам:-)))
  8. за първи път виждам български тунинг, който явно е изпълнен технически много добре, освен това е правен с акъл и стои страхотно!!! чак не мога да се освестя още!!!:-))
  9. между другото - едвали ще ви изненадам с някаква култува новина - но, понеже живея на село до което няма редован транспорт, често пъти вземам до града някой от местните т.нар. "селяни":-))) тия хора без изключение явно са измити мозъци, защото при команда "Сложи колана", издъпват въпросния, премятат го през шкембето и го държат без да го закопчават изобщо!!! бе, кретен!!! закопчеи си колана!!!!!!!!!!! - викам ма, то тука няма катаджии!!!!!! ще го държа само........ ????????????????????? кво да ви кажа - пълни кретени. смятай ква издухана флигорна трябва да си, за да имаш подобн болни мисли в главата. . . даже не ми се обобщава с някакъв ключов извод... просто няма смисъл
  10. аз съм същият - винаги с фарове и винаги с колани... ако има други с мен, аз съм отговорен за тях и ги задължавам с колани! блъскал съм се не веднъж и то челно - мисля, че ако съм бил без колан, съм щял да имам ФЕЙСЛИФТ минимум:-)
  11. колеги, някой да има под ръка някъде он-лайн разни схеми и упътвания за газови ЛОВАТО? веднага казвам за какво става дума - моята талига има някакво най-обикновено ЛОВАТО, без ламбда контрол, ТАР и т.н. екстри - искам да видия някъде обяснения тия врътки, с които регулират газовото коя за какво точно служи - мисля, че са три - две на самия изпарител и една врътка на един подебел маркъч, по който явно газта стига до двигателя....
  12. БМВ явно искат да наложат кожения салон - досега отвътре, сега вече и отвън!
  13. баси кретените са тия!!! а глоба за мръсни улици и наличния лунен пейзаж няма ли да наложат?!?...
  14. пич си!!! да си я караш с кеф и безаварийно:-))))
×
×
  • Create New...