Jump to content

bgdan

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

bgdan's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте,продавам колата от заглавието на части.2.5 180 кс АКЕ мотор. За връзка. Тел 0888 36 72 00 Йордан Може и в Facebook профил Jordan Kavazov или на мейл jordankavazov@gmail.com Да добавим продадени са джанти,разширителния съд,бутона за огледалата всичко друго е налично интериора е много запазен.
  2. И аз се интерсувам има ли достатъчно добър сервиз за автоматични скоростни кутий в Пловдив.При мен проблема е в задна скорост колата неиска да тръгне при наклон на задна по някога.
  3. Колеги от няколко дни се опитвам да реша един проблем,който най-вероятно сам си забърках с централното заключване.Прегледах теми във форума и имаше само една на колегата VBI,която горе долу ме насочи към проблема.Така колата е имала аларма преди много години и частично е била свалена като е останала само плетеницата от кабели под таблото.И след близо 9 години от както колата е при мен преди няколко дни реших да се отърва от остатъка кабели.Измъкнах централния сноп и започнах да го разпитам и да отстранявам кабелите и постигнах частичен успех.Обаче след 2 дни като ми трябваше колата при заключване установих,че от шофьорската врата не действа централното,а само до преди няколко дни работеше безупречно.От пасажерски не си работи от както съм я купил колата.Викам си тука нещо май сме зацапали пейзажа и заключих колата през багажника.От там си работи нормално централното.Днес разглобих всичко.И замерих кабелите на вратата до синьо/зеления няма 12в до черно/червения и кафевия има 12в.Така кабела не видях никъде да е прекъснат,моторното работи отварях го няма счукани спойки и не е мокрено.Имале само окисляване на един пин на бялата букса аз го зачистих.От това,което прочетох мисля,че и моята аларма е била вързана към вратите и сега като отстраних кабелите се прецака работата, а не мога да се сетя къде да търся проблема сега.
  4. bgdan

    Халогени Ауди 80 б4

    Благодаря на хората,които ми помогнаха не са много но ми беше достатъчно вече се радвам на допълнителната светлина.Ако решат админите да изтрият темата.
  5. Колеги трябва ми схема за свързването на халогените,че никъде не намирам.А тези дни мисля да монтирам тази екстра.
  6. bgdan

    Стопери за багажник

    Малко късно ще ти отговоря.Търсил съм предлагат се само оригинални на апетитна цена около 100 лв за 4-те стопера.
  7. Търся лайстните за обикновената броня с халогените и мигачите.Към тях добавям и халогени с бели мигачи бутона за халогените и инсталацията за да заработят.Очаквам предложения!
  8. bgdan

    Двигател за ауди б4

    Блока беше оставен в завод,където извършват тези процедури:шлайфане,балансиране,производство на части и т.н.Блока си го взех готов сглобен.Тъй като ми са приятели ми го направиха без пари.Сглобен имам в предвид,че буталата и коляновия вал бяха сложени.Защото нямах време а и кола,за да ходя да купувам скоби за сегментите.Те предложиха да го съберат.
  9. bgdan

    Двигател за ауди б4

    Може и от Ауди А4 да си сложиш двигателя преправя се едното ухо за закрепване на двигателя и се сменя инсталацията с компютъра.Може и от всички разновидности на двигатели на Б4 да си сложиш.На моята и правих основен ремонт.Сам си го правих 450 лв дадох за възможно най-качествените части.Като двигателя ми е чисто нов в момента.Сегменти,основни,биелни лагери,шлайф на главата,напасване на клапани и водачи,нови гумички,шлайф на коляновия вал.Износването на цилиндрите ми беше минимално затова си сложих нови сегменти на заводския си размер.Нови ремъци филтри масла и повдигачи.И сега двигателя е бетон.И преди си беше ама сега вече е перфектен.
  10. Ще следя и аз темата,че и аз съм във филма.При мен при постоянна скорост 100км/ч с трима ми гори 8.5.Тоя разход го правех преди със 120 с климатик.При последната настройка извънградско разхода с 90км/ч постоянна скорост със същите хора без климатик ми беше 7.7.Сега се вдигна с литър,обаче градското много ме мъчи преди ми правеше 10 разход точно.Сега е 12-14.Винаги зареждам от една и съща бензиностанция.Поради точността на колонката 32 литра ми побира ботилката на 32.2-300 кове пистолета.Моя двигател е 2.0 АБК 115 коня.
  11. Ок малко да ми остане време и ще ги проверя Само да те попитам на всяка букса на датчиците става да направя мост и с мултицета да прозванявам на буксите на климатроника нали така.Иначе вчера мерих старите датчици,които смених и на омовете даваха около 1.04-1.12 ома.Според мен са били функционални.И забелязвам,че когато натисна бутона за рециркулация в купето вакума щтрака,но клапата не затваря Sent from my D5803 using Tapatalk
  12. ВДнес смених датчика под филтъра на купето и този за охлаждащата течност.Закачих на Ваг-Ком и грешките не се чистят.
×
×
  • Create New...