Jump to content

yavor20v

Members
  • Мнения

    29735
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от yavor20v

  1. Има писано много по международните форуми, проблемът е фабричен и е свързан с това, че тръбите на генерацията изпадат в резонанс. Поправя се с помощта на нещо като планки, коитое хващат двете тръби , за да не вибрират.
  2. Колко пък да са доста? Колата е 2013 година, това че беше на никакви километри е само плюс. Един бушон, ламбда сонда и два тампона на стабилизираща щанга е ебати проблема за почти десетгодишна кола!
  3. Като си купих колата беше на 28 000км и смених въпросната цедка, за която иде реч и сега на 75 000 мисля да я сменят пак при смяна на масло. Проблеми с тая кола съм имал само с няква ламбда сонда , която се освети скоро и веднъж таблото се осветка цялото заради изгорял бушон!!? Ходова част както всички коли по нашите пътища, от време на време нещо сбози (тампон, носач или квото е там, не помня)
  4. След тва има по-голема вероятност да го продаде, само трее се обади на Митко Пожара от Троянъ
  5. yavor20v

    Audi S2 Avant

    аа, да бе...ше се гордея .... кой знае у коя румънска плевня е сгънат на 8морка в момента
  6. yavor20v

    Audi S2 Avant

    не че има разлика, но на мойта картечница предния капак беше от S2 sedan за жалост беше леко нередовна и я разпарчетосаха едни момчета на 60 000км с бел кожен салон и страшна лъскачка
  7. Точно на време идвам, гледам .....за зарята от чарколаци, дето ше литне има нема до Татарли при start up-a
  8. Последста иоС е. скоро си смених паролата щото вече не я помнех мама им дееба
  9. Пичаги, не пиша тук защото не съм разбиратор, ама иам разни ядове. Първо, знае ли некой защо постоянно , ден през ден, се налага излизайки навън от wi fi да ми забива нета и да трябва да рестартирам? Също така, от няколко дни постоянно ми иска парола за apple ID , въвеждам я и след некой час пак ми я иска?
  10. Нищо й няма на колата , просто си харчи градско 21-23 на колонката.
  11. Не бе, просто не карам на “меката газ” 😍
  12. Е до горе сипвам бе Е го е , 129км и е почти наполовина
  13. В момента карам предимно на къси разстояния , колата до работа още не е загряла и с един резервоар минавам 300 и малко км Тааа, тия 13-18 може да са ако караш нощно време из булевардите.... или пърхаш с 80-90км/ч, може би?
  14. Момчета, някой има ли представа кой може да изработи такъв спойлер на задния прозорец? Имам спомен, че някой от форума беше направил калъп?
  15. Сложил съм го на едно място, сещаш ли се къде, или да ти подскажа?
  16. И мойте спирачки посвирват, ама не ми е направило впечатление, че не спират....дори напротив! Ама айде, не спирам кой знае колко агресивно, но си спират. Не са керамични, но са 400мм с 6 бутални
  17. по-лекичко го казвай, тука ври от шпиони бе
  18. Се тая е, краде се всичко и застраховано при всички....
  19. Мога да ти кажа за 4.0Т , чисто градско дава 19-21 и си го напичам . Тва требва да харчи по-малко, ама не знам ..?
  20. мойте ги укрепиха едни шано тиграци в една пряка на Сребърна казАха , че нема сваляне без целата предница на колата хахах да видиме
  21. Тва че са казали, че е сменен , не винаги значи че е Така в един автоматиков сервиз казаха, че са ми сипали редлайн-а , който им занесох ама.... не би .... некой си го прибра за вкъщи.
  22. Тва си е идеален разход според мене! Когато имах 160коня кола, харчеше 14 ебати 😄
×
×
  • Create New...