Jump to content

Kireto

Members
  • Мнения

    54
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4

Последни посетители

1129 профилни разглеждания

Kireto's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Подкалниците ще станат ли от фейслифта? Или се преработват стрите.
  2. Здравейте колеги! Не успях да намеря от търсачката инфо какво е нужно да се вземе за преминаване от обикновената броня към фейслифтовата. Колата е 1998г. с AFN. Взех си фейсива броня, с халогените и водачите. Оказа се, че въздуховода към кулера е друг. Набавих и него! Оказа се обаче, че и отворите на моите калници за закрепване на водачите на бронята, също са различни. Трябва да се сменят и калниците и подкалниците според мен(и без това мойте са загнили) от фейс-а, за да се закрепи бронята. Калниците от фейс-а същите ли са като закрепване? Има ли модел с тесните лайсни от фейс? Надявам се, темата да е полезна за всички, и да споделите!
  3. Продавам 2 броя зимни гуми SEMPERIT SPORT GRIP 195/65R15 за 80лв. и двете, made in FRANCE.В гумите има още доста живот!Kирил tel .0898516864 от София съм,изпращам и с куриер в цялата страна.
  4. Продавам оригинално радио AUDI CONCERT PLUS цена 120лв.Радиото е много запазено и е перфектно работещо!При покупка на Дигитален чейнджър< УСБ-МП3 плеър >цената на касетофона е 100лв!Цените на дигиталните чейнджъри с година гаранция са: DMC-USB-SD-AUX-169лв DMC-USB-SD-AUX-BLUETOOTH-199лв GROMAUDIO-USB-SD-AUX-260лв Кирил-тел.0898516864
  5. На красатавичара краставици недей продавай!Касетофона сам го пробвал на 100 процента че работи и иняма грижи нито със усилването нито с четенето на дисковете!Малко е захабен но на снимката се вижда състоянието му,но за тази цена толко!Питам те, като си бил недоволен що не се обади веднага като го получи,имаш телефон адрес,ами реши да пишеш в темата?След 10 дни си се сетил че изкаш да го върнеш,и пак не ми звъниш а пишеш,дори л.с. не ми изпращаш?или изкаш да ми върнеш някой отпадък от твойте приятели моргаджий?
  6. Здравейте!Промоцията е всила до 11.02.2011 Само сега само за 10 дни отстъпка на един много качествен нов продукт който замества оригиналния чейнджър!DMC-USB-SD-BLUETOOTH-199лв само сега за 179лв само за съфорумци!Оригиналното радио го третира адаптора като оригинален чейнджър управляваш си 6 папки записани на УСБ носител или на СД карта все едно са 6 диска на чейнджъра.В адаптора има враден висококачествен блутут модул,веднъж здвоен телефона със адаптора автоматично се свързва всеки път като се вклучи радиото!Микрофона е с 1,5 метра кабел!Адаптора е тестван над 2 месеца в моята кола и наблюдението е с две думи уникално добър! Спецефикация: * Третира се от заводската аудио система като CD changer. * Вграден висококачествен MP3/WMA декодер. * Подържа USB устройства (флаш памет и др.), SD карти * Директна връзка със CD качество на звука. * Възможност за запазване на оригиналния чейнджър. * Пълен контрол от бутоните на волана и панела на радиото. * Автоматично стартиране при включване. * Запаметява мястото до което е стигнало просвирването. * BLUETOOTH A2DP Hands Free модул . Позволява провеждане на телефонни разговори и слушане на музика. * Функций на блутута: 1. Отговор на повикването - Натиснете бутона за следващата песен. 2. Отхвърляне на повикване - Натиснете бутона предишната песен или песен надолу. 3. Приключване на повикването-Натиснете бутона предишната песен или песен надолу. За да направите повикване: 1. След като телефонът е набран, музиката се заглушава и започвете да се чува набиране. С Bluetoot сте в състояние да слушатена музиката от мобилния си телефон директно в колата. 3. Като спрете да слушате музика през блутута на телефона. Адапторът ще продължи възпроизвеждането на предварително избрания източник. Гаранция 1 година!За контакти тел.0898516864-Кирил или виш www.bgcaraudio.com
  7. Така,нямах до сега време да влизам във форума и чак сега ми остана.Виждам че колегата G.G който купи радиото е писал,че не работи!Първо:ако не работи защо не ми е звъннал да каже?!?Или неработенето означава,че не знае как се вкарва кода на радиото.Написал съм върху радиото кода и кои два бутона се натискат за да се въведе!! Ако има проблеми да го върне!Призовавам да каже кое му беше неработещотото на радиото и какво недоволства???...Или е по добре да говориме глупости без да са подкрепени с факти за щяло и нещяло !
  8. Продавам оригинално СД за Ауди .СД-то е модел AUDI CONCERT 200лв,тел.0898516864
×
×
  • Create New...