Jump to content

дани---д

Members
  • Мнения

    584
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно дани---д

  • Рожден ден 14.08.1966

Друго

  • Kaра
    A4 Б9

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    ВИДИН

Последни посетители

3232 профилни разглеждания

дани---д's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

1

Community Answers

  1. Моля да ме извините, ако темата не е в правилния раздел. Инфинити Q50 red sport 298кw. 3,0L битурбо губи антифриз. Моля да ме насочите към читав сервиз в София за диагностициране и отстраняване на проблема.
  2. Сменява се на 210 000км или 10 години. Питах в Ауди.
  3. Провери шайбата на генератора.
  4. Поръчах капачките от Косер. Благодаря на колегата Airfan за темата и номера на частите.
  5. Предполагам, че адаптивния автопилот е супер, но и Pre sence реагира много адекватно когато шофера се заплесне или излезе нещо пред теб. Дразни ме само когато излизам от паркинг на зад и от някъде идва кола, даже и да е в другата лента бие спирачки. Заради толкова четене във форума за дистрониците, това не ми беше задължителна екста. За този бюджет наистина може да се намери много добре оборудвана кола 2017-2018г на прилични километри.
  6. За Б9 според мен задължителната екстра е матрикса. Таблото е глезотия, с която свикваш с времето и на мен не ми прави впечатление , че го имам. S line е добре да има но спортните седалки са супер. От 2тди 190 к.с съм много доволен.
  7. дани---д

    AUDI Connect

    Изчезнаха благините от myaudi като отключване, закалючване, къде се намира колата, известяване за аларма, масло, гориво. Няма Google, трафик и разни дреболии.
  8. Сивата е с led фарове, но няма матрикс.
  9. дани---д

    AUDI Connect

    Здравейте! Да попитам и аз в темата. Изтича ми абонаментът на Audi connect .Какво ще изчезне от навигацията ? Moето е с вградена сим карта, но имам и слот за допълнителна, ако сложа моя карта какво ще работи и какво не.
  10. дани---д

    Aуди 2018

    Не е най важната екстра според мен виртуалния кокпит в тази кола. 190 коня върви много прилично, за 150 нямам наблюдение. Много доволен съм от матрикс фаровете, но показаната няма такива. Ако питаш за колата от снимите по--горе - май единствената и екстра е таблото.
  11. Преди два месеца минах през Сърбия с кола с червени немски номера и никъде нищо не съм попълвал.
  12. Здравей,

    карам ауди А4 Б6 1,9 ТДИ мотор AVB 3072018 101 koня 2004 год.Компресора е  блокирал ,какьв да тьрся , не знам номера му .Намира се от ляво с пистов ремьк.Благодаря предварително!

    тел.0878 490 301

     

  13. Като разкачиш топло и шумоизолацоята от дясната страна и ще намериш къде е. Има гумен маншон с капаче.
  14. Опъни си ремъка. Опъни си ремъка.
×
×
  • Create New...