Jump to content

denislav varbanov

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Аudi А6 c7

Персонална информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

594 профилни разглеждания

denislav varbanov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колата еА6 2012. Сутрин, когато е студена, при смяна от 3та към 2ра, не винаги обаче, се чува едно леко изчаткване като пристъргване. Маслото е на около 60000 км, дали ще се оправи със смяна на масло и филтри. Колата е на 188000км.
  2. Здравейте, ще съм благодарен ако някой напише по подробно стъпките за спиране на функцията, тъй като никъде не срещнах подробно описание И как да разбера в кой от двата фара е проблема?
  3. Възможно ли е да има някакви нястройки през колата или компа, които да не позволяват отваряне отвън?
  4. За съжаление не съм от София. Когато влязохме през компютър не показва никакви грешки.
  5. Развих всички болтове на кората отвътре и успях да я открехна бая, тогава бръкнах и издърпах жилото, при което се отвори Но сега има друг проблем не се отваря отвън само отвътре, но когато отворя веднъж отвътре вече се отваря отвън до следващо заключване, а най лошото е, че сега е така и другата врата. Може ли да е активирано нещо да не се отваря отвън?
  6. Вече пробвах така, но за съжаление не става. И с външната също:((
  7. Най-вероятно не е бушон тъй като лампичките на дръжката светят, което означава, че отива ток до вратата, а и при отключване и заключване се чува щракане вътре, но дръжката стои мека.
  8. Колата е 2007 с голяма маска. В менюто мога да правя само нещо като зануляване, а това зелено меню така и не можах да го изкарам с дадената комбинация не става.
  9. Поне веднъж дневно ми пищи лампата за налягането на гумите, но нямам спукана. Някой знае ли от какво е?
  10. Благодаря, но дори с гугъл преводача нищо не разбрах. Описаните неща с компютър ли се правят и сложно ли е?
  11. Купих колата с неотваряща се задна лява врата. Същата не се оваря нито отвън, нито отвътре. Стъклото се смъква и машинката се чува, че работи. Моля за съдействие!
  12. Моля за съдействие относно печка на А8 Д3. Под предния капак имам стикер, на който пише Webasto, но в менюто на климатроника не ми излиза никъде. Четох че се пуска от aux heat, но нямам такова в менюто. Ето и две снимки.
×
×
  • Create New...