Jump to content

Svetlioto

Members
  • Мнения

    61
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Svetlioto

  • Рожден ден 3.01.1977

Друго

  • Kaра
    Audi 80 B3

Контакти

  • AIM
    buhovci
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

1205 профилни разглеждания

Svetlioto's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте! Търся управление за климатроник( с двата дисплея) , черния "сандък" ,който е под таблото и инсталацията за Ауди 80 Б4. /може и да звъните на 0898 724 524 Светослав. Благодаря!
  2. Svetlioto

    Плазмено табло

    Привет ,колеги! Някой монтирал ли е на своята осемдесятка плазмени уреди на таблото? Интересуваме как изглежда и ако може снимка.
  3. Благодаря, "оооо" ! Ще предоставя информацията на компетентен ,надявам се, майстор.
  4. 1.8 JN 90 к.с. механична инжекция
  5. Привет ,колеги! Един въпрос,но ...малко въведение Колегата " swetli4ko " ми монтира климатик на Б3 - ката,за което съм му адски благодарен. Работи перфектно,само дето не е могъл да намери ...някакъв кабел за вдигане на оборотите,когато вкл. климатика. Има ли някакъв начин да се направи ,така че да се вдигнат оборотите,когато вкл. климатика?
  6. Svetlioto

    Климатик

    Писах ти,колега
  7. Svetlioto

    Климатик

    Привет,колеги! Карам Б3 и искам да си сложа климатик. Намерих всички части и ми обещаха да ги монтират и климатика да заработи,но...втора седмица вече ме мотаят. Това става в Търговище. Ако някой знае,моля да ми даде координати на сервиз или частен майстор,който да може да ми свърши работа ,където и да е...из цялата страна. Много ще съм благодарен.
  8. Благодаря за компетентният коментар! Цитиране на предходно мнение!
  9. за мен е много обнадеждаващо,защото бях приготвил вече парите за нов акумулатор
  10. Много обнадеждаващо. Благодаря!
  11. а само да те питам...ако сложа временно полу-тягов... ...наистина ли,колега?
  12. Не разбирам и все си мислех,че нещо минава през таблото...свързано с акумулатора. Благодаря ,колега! Цитиране на предходно мнение!
  13. Един въпрос! Днес,сутринта си свалих таблото с уредите и цял ден карах така,усещайки,че акумулатора ми пада. Все по-бавно и по-бавно въртеше стартера,докато преди малко не можа да завърти изобщо.Възможно ли е да е от това,че съм без табло или е гадно съвпадение? Ще се радвам ако някой ми даде компетентен отговор. Колата е Б3.
  14. Svetlioto

    Километраж

    Привет,колеги! Само да попитам...днес ми се повреди километража на Б3 - то(скоростомера си работи)... този,който отчита общите и временните км. Поправимо ли е или трябва да си закупя нов. Благодаря!
  15. Svetlioto

    Климатик

    Благодаря! Цитиране на предходно мнение!
×
×
  • Create New...