Jump to content

dr_svetlio

Members
  • Мнения

    71
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно dr_svetlio

  • Рожден ден 13.08.1978

Друго

  • Kaра
    Ауди А4 В6 1.8Т

Контакти

  • Website URL
    http://www.svedent.com
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

1126 профилни разглеждания

dr_svetlio's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам 4бр. алуминиеви джанти 17" със зимни гуми 235/65 r17 108H Vredestein Wintrac 4 Extreme . Гумите са на 2 сезона, на не повече от 10 000 км. Продават се комплект. Подходящи са за Ауди Q5. Гумите се намират в София. Цена: 1100 лв. Нова цена : 1000лв. за контакти по e-mail : dr_svetlio@abv.bg Moже да се купят и отделно джантите от гумите: цена джанти 600 лв, гуми 4 бр. - 400 лв
  2. дано да има, ще отида да погледнат и ще пиша как вървят нещата, че е много куцо без подгряване, особено като си свикнал (старата ми 80-ка имаше, а тази...)
  3. Няма подгряване, проверил съм по кодовете на екстрите, които има моят модел. Казаха ми, че трябва да се отвори вратата и да се види дали има окабеляване ,ако има да се слозат само такива огледала. Въпросът е ако няма окабеляване - мозе би трябвало да се сменят някакви модули и стяло да излезе доста скъпо...
  4. Здравейте. Става въпрос за А4 Б6, която няма подгряване на огледалата. Въпросът ми е дали могат да се поставят огледала с подгряване и какво ще е необходимо да се направи? Ако знаете и човек, който може да го направи, ще съм благодарен за някакви контакти.
  5. Здравей! Интересуват ме комплект предни спирачни дискове и накладки за А4 В6 1.8Т мотор AVJ. Благодаря предварително!
  6. И аз се питах известно време защо не ми подгряват огледалата, но се оказа , че не е серийно. Това може да се види по стикера с кодовете за екстрите, който е в багажника - съответно с VIN-декодера. Другото е дали могат да се направят с подгряване, например към копчето за подгряването на задното стъкло, или още по-добре и лесно според мен с тези, които подгряват автоматично под дадена температура.
  7. И аз давам един глас за сервиза MARIO AUTO в Горубляне.Работят много точно и чисто.
  8. Здравейте, аз съм зъболекар и заедно със съпругата ми имаме практика.
  9. Интересуват ме ангренажен ремък с обтегачна ролка, ремъка за алтернатора, климатика и водната помпа и ремъчето между двата вентилатора на радиатора. Колата е В3, 91г., двигател РМ с климатик.Трябва ми и ламбда сонда,ама да не е Bosch, че за 10 000км смених две и пак се скапа последната. Може NGK - ламбдата е с един кабел, без подгряване.
  10. dr_svetlio

    Гори масло!

    Кажете някой добър и съвестен майстор за смяна на гумички на клапаните за колата от подписа.Много ще съм благодарен, че и аз имам подобен проблем и ми предстои тази процедура, ама нямам човека, който да я свърши.
  11. Благодаря все пак, ако имам нужда от нещо друго, ще пиша
  12. Трябва ми огледалотго на шофьорската врата (само стъклото) с подгряване. Имаш ли такова (за В3-4)
  13. Търся ECU за колата от подписа, Mono-Motronic, 35 пина е. Става въпрос дали някой има или е навит за проба, за да видя дали проблема е в него. За сега всичко сочи към компа. Благодаря предварително. номера ва ECU-то е 0 261 200 251
  14. Да, мисля , че може вече да се заключи темата!
×
×
  • Create New...